Film

Skribent

Andreas Samuelson

6 februari 2024 | 21:00

Keanu Reeves och andra stjärnor i Aziz Ansaris regidebut "Good Fortune"

“Master of None”-stjärnan Aziz Ansari regidebuterar med ”Good Fortune” och Keanu Reeves är en av flera klara skådespelare.
Komikern och skådespelaren Aziz Ansari blev känd i TV-serien “Parks and Recreation” och gjorde senare succé med sin egen serie “Master of None”, för vilken han både Emmys och en Golden Globe (för vilken han var den första asiatisk-amerikanske skådespelaren).
 
Nu gör han regidebut med komedin ”Good Fortune” och har redan lockat en imponerande trio skådespelare. Keanu Reeves och Seth Rogen är sedan tidigare klara och nu ansluter även Keke Palmer, som vi senast såg i ”Nope”.
 
Roller och handling är än så länge hemliga men Ansari är nöjd med val av skådespelare, skriver Variety.
 
- Keke är en fröjd att arbeta med. Jag är så glad att hon är en del av vår ensemble och ännu gladare över att kunna uttala mig i detta pressmeddelande som tillkännager hennes rollbesättning, säger han.
 
Ansari skulle regidebuterat redan 2022 med filmen “Being Mortal”, som dock ställdes in på grund av medverkande Bill Murrays olämpliga beteende. Palmer och Rogen var ursprungligen tänkta att medverka i denna filmen.
 
Med smarta Ansari bakom rodret och en sevärd trio i huvudrollerna ser vi fram emot vad ”Good Fortune” än blir för något.
| 6 februari 2024 21:00 |