Film

Skribent

Viktor Eriksson

26 januari 2024 | 12:30

Julens episka storfilm med Ariana Grande är färdiginspelad

Efter otaliga förseningar är inspelningen av "Wicked" till sist avslutad. Premiären för del ett är satt till den 27 november.
Ariana Grande avslöjar nu via Instagram att inspelningen av den kommande episka filmmusikalen “Wicked” blir färdig idag, fredag. Popstjärnan, som spelar Galinda i musikalen gentemot Cynthia Erivo som Elphaba, återpostade under torsdagen ett inlägg från filmens regissör Jon M. Chu. I det skriver Chu:
 
“Jag kommer aldrig att glömma mitt år med vår Galinda. Jag ser fram emot att ni alla ska få träffa henne. Tack Ariana Grande för att du gav ditt hjärta till Oz.”
 
Ariana Grande kommenterar sedan ovanpå inlägget med:
 
“Jag kommer aldrig att glömma bort ens en minut av mina år med henne. Eller dig (Jon M. Chu reds. anm). Eller min Cyn (Cynthia Erivo reds. anm.)... Jag är obeskrivligt tacksam över att vi fick lägga till så många fuktiga ögonfransar till samlingen.”
 
Hon fortsätter.
 
“Ha en fantastisk sista dag imorgon.”
 
“Wicked” är en filmtolkning av Winnie Holzman och Stephen Schwartz gigantiska musikalsuccé “Wicked” som hade premiär på Broadway 2003. Musikalen är i sin tur löst baserad på boken “Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West” som fungerar som en slags prequel till karaktärerna i “Trollkarlen från Oz”.
 
Produktionen av filmen har försenats otaliga gånger på grund av covid-19-pandemin och därefter skådespelarstrejken i Hollywood. Den kommer att delas upp i två delar varav “Wicked: Part One” ska ha premiär den 27 november 2024 och “Wicked: Part Two” har premiär den 26 november 2025.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Ariana Grande (@arianagrande)

| 26 januari 2024 12:30 |