Skribent

Alexander Svensson

7 november 2023 | 20:00

Jeremy Renner ger hälsouppdatering: "Har prövat allt"

Det är snart tio månader sedan "Avengers"-stjärnan drabbades av en livshotande olycka.
Hawkeye-skådisen Jeremy Renner drabbades i vintras för en mycket omskriven olycka. Han krossades under en stor snöplogsmaskin, och bröt fler än trettio ben. Sedan dess har Renner spenderat året på att återhämta sig. I ett nytt inlägg på Instagram uppdaterar skådespelaren alla fans kring hur det hela går.
 
“Jag har prövat alla sorters behandling sedan den 14 januari” skriver han, och går igenom en lista som bland annat inkluderar stamcellsbehandling, peptidinjektioner och fysiska övningar. Han fortsätter sedan med att prata om sitt mentala tillstånd, och hur tacksam han är för allt stöd:
 
“Min främsta behandling har varit mitt sinne och min vilja att vara här och kämpa för att återhämta mig och bli bättre… vara exceptionell… jag känner att det är min plikt. Att inte slösa bort att mitt liv efter att det räddats, utan istället ge tillbaka till min familj, mina vänner, och alla som har gett mig styrkan att fortsätta. Jag tackar er alla.”
 
Man får säga att Renners slit verkar ha gett resultat. Inte ens tre månader efter olyckan, den 11 april, så gick Renner nerför röda mattan på premiären för sin dokumentärserie “Rennervations”.
 
Renner verkar inte ha några planer på att låta skadorna påverka arbetslivet framöver: dels ska han spela in en tredje säsong av kriminalserien “Mayor of Kingstown” där han gör huvudrollen, och han arbetar också på att återuppta sin artistkarriär och släppa ny musik. Förhoppningsvis kan Renner bli fullt återhämtad inom inte allt för lång tid.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jeremy Renner (@jeremyrenner)

| 7 november 2023 20:00 |