Film

Skribent

MovieZine

17 maj 2023 | 16:00

Rapparen Jack Harlow gör skådisdebut i ny komedi på Disney+

Förra året uppträdde han på Lollapalooza i Stockholm. Nu gör amerikanske rapstjärnan filmdebut i en remake av "White Men Can't Jump".
Förra året stod det klart att den amerikanske rapstjärnan Jack Harlow skulle spela huvudrollen i en nyversion av 1992 års filmklassiker “White Men Can’t Jump”. Nu på fredag släpps filmen på Disney+.
 
Harlow har tidigare sålt platina flera gånger och uppträdde förra sommaren på Lollapalooza i Stockholm. Det var hans första gång i Sverige och på plats berättade han att han fick ett varmt välkomnande. Han var iklädd en hel outfit från Stone Island och berättade för publiken att han besökt den svenska butiken samt gav en shoutout till deras anställda Isak.
 
Nu gör han sin filmdebut i rollen som Jeremy, en tidigare stjärna vars skador satte käppar i hjulet för hans fortsatta karriär.
 
 
"White Men Can’t Jump" är en modern tolkning av den ikoniska filmen som hyllar gatubasket-kulturen i Los Angeles. Sinqua Walls ses i rollen som Kamal, en tidigare lovande spelare som sjabblade bort sin karriär. De två spelarna slår sig samman för ett sista försök att leva ut sina drömmar och tvingas samtidigt hantera slitna relationer, ekonomiska problem och kamper inombords.
 
Samtidigt som Harlow spelade in filmen höll han på att producera sitt senaste album.
 
- Det var jobbigt. Det var en het sommar. Men jag fick det att funka. Jag jobbar hårt antar jag, säger han till Variety.
| 17 maj 2023 16:00 |