Film

Skribent

Viktor Eriksson

19 mars 2024 | 21:15

Hustruns fina hälsning på Bruce Willis födelsedag: ”Så mycket kärlek”

“Du är en gåva idag och varje dag.”
Idag, tisdagen den 19 mars, fyller skådespelaren Bruce Willis 69 år. Hans fru Emma Heming Willis har tagit tillfället i akt att uppmärksamma sin mans bemärkelsedag på Instagram.
 
“Precis som ni, så älskar vi honom. Vad ni kanske inte vet, men kanske kan föreställa er, är att vara insvept i hans armar är den tryggaste platsen i hela världen. Han är en sann “gentle-man”. Med så mycket kärlek att ge och dela. Det är vad jag får se, hans sanna kärna. Jag kan säga er att den är så ren och så god”, skriver Emma Heming Willis och fortsätter.
 
“Grattis på födelsedagen min älskade. Du är en gåva idag och varje dag.”
 
För drygt ett år sedan meddelade Bruce Willis familj att skådespelaren skulle pensionera sig eftersom han diagnostiserats med frontallobsdemens. En sjukdom som kännetecknas av personlighetsförändring, apati, nedsatt exekutiv förmåga och försämrad social funktion.
 
För ett par veckor sedan skrev Emma Heming Willis att hon var trött på det hon upplevde som vilseledande rubriker gällande hennes makes sjukdom som citerade källor som sa att Bruce Willis nu saknar livsglädje.
 
– Samhället och de som skriver dessa korkade rubriker måste sluta skrämma folk. Man får inte tro att en neurokognitiv diagnos innebär att "allt är över". Det är raka motsatsen, skrev Emma Heming Willis vid tillfället.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

| 19 mars 2024 21:15 |