Film

Skribent

Oskar Möller

7 juli 2023 | 14:30

Bildextra: Ryan Reynolds dräkt i "Deadpool 3"

De första bilderna från inspelningen av Deadpool 3 har släppts av en brittisk tabloid som visar bland annat Ryan Reynolds nya Deadpooldräkt.
Den brittiska tabloiden "The Mirror" har publicerat exklusiva bilder från inspelningen av Deadpool 3 i London. Ryan Reynolds hoppar in i de klassiska rödsvarta trikåerna en tredje gång - denna gång med Hugh Jackman som motspelare. Vi gissar att det Deadpools respektlösa sätt kommer att stryka Wolverine medhårs... Inte.
 
De två skådespelarna som både har många Marvelfilmer under bältet återförenades i London inspelningen - de har tidigare jobbat ihop i "X-Men Origins: Wolverine" från 2009. Att inspelningen sker i England kan bero på att Ryan Reynolds äger den walesiska fotbollsklubben Wrexham spekulerar  The Mirror.
 
Bilderna som visas rapporteras vara från en en scen med en bilkrasch. En stuntman till Reynolds sägs ha varit närvarande med Deadpoolkostymen på - "minus ögonen".
 
 
Deadpool 3 är den första filmen i serien sedan Disney köpte upp Fox - något som gjorde fans oroliga att man skulle vattna ner på våldet. Men fans behöver inte oroa sig enligt Game Rant - filmen ska få behålla sin R-rating. Förutom Reynolds återvänder även Karan Soni, Morena Baccarin och Brianna Hildebrand till sina tidigare roller i serien.
 
En till välbekant karaktär som dyker upp igen är Jennifer Garner som Elektra som ju fick sin egen film för arton år sedan - tiden flyger!
 
Nedan några tweets med de släppta bilderna från inspelningen som föreställer Deadpools dräkt från filmen.
 
 
 
Vad tycker ni om Ryan Reynolds nya dräkt i Deadpool 3?
| 7 juli 2023 14:30 |