Spel

Skribent

Anders Eklöf

5 januari 2024 | 12:00

Ett av de bästa Marvel-spelen genom tiderna är gratis på PC

Spelet "Guardians of the Galaxy" är gratis att ladda ner på Epic Games på PC.
2021 släpptes spelet "Marvel's Guardians of the Galaxy" till PC och konsoler, som är ett helt fristående äventyr baserat på serietidningarna och de omtyckta filmerna av James Gunn.
 
Här följer vi rymdhjältarna Star-Lord, Gamora, Rocket Raccoon, Groot och Drax the Destroyer på ett episkt och humoristiskt äventyr där de måste stoppa en ondskefull sekt i en galax som ligger i spillror efter ett krig mot Thanos. Under äventyrets gång möts vi av både klassiska 80-talslåtar, skumma skurkar och häftiga strider – precis som i filmerna.
 
 
I min recension gav jag spelet betyget 4 av 5 och skrev att det bjuder på "en träffsäker tolkning av förlagan som är fylld av humor, sorg och värme på ett balanserat sätt". Vi på MovieZine utsåg det dessutom till ett av årets bästa spel.
 
Har du ännu inte spelat det här spännande och fartfyllda rymdäventyret är det för tillfället gratis på Epic Games Store, där du kan ladda ner det på PC fram till den 11 januari.
 
Spelet vann priset för bästa narrativ på den stora spelmässan The Game Awards under 2021, vilket det helt klart förtjänar.
 
Har du spelat "Marvel's Guardians of the Galaxy"?
| 5 januari 2024 12:00 |