Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

9 januari 2017 | 15:00

Den här karaktären vill fansen se i nästa säsong av "Skam"

Efter att föregående tre säsonger har fokuserat på Eva, Noora och Isak är det fortfarande oklart vem säsong 4 ska handla om, men tittarna har röstat.
Den norska ungdomsserien "Skam" har tagit Norden med storm, tack vare dess verklighetstrogna skildring av hur det är att vara ung idag. I december öppnade tv-kanalen NRK upp för en omröstning bland tittarna vilken karaktär de vill att den kommande fjärde säsongen ska följa. Resultatet är ute, men kanalen avslöjar inte om de tänker lyssna på fansens val vilket öppnar upp för spekulationer.

Med 24 procent av rösterna är det tydligt att tittarna vill se Sana i säsong 4. På andraplats hittar vi Even med 15 procent.



Redaktionschefen på NRK, Håkon Moslet, kommenterar till Dagbladet i Norge att det är kul att folket är engagerade men att han inte vill gå in på detalj ännu om vem huvudpersonen i nästa säsong blir ännu.

Fansen spekulerar därför vilt i kommentarsfältet och finner ledtrådar i minsta detalj:

- De släppte videon klockan 19.19. Even är 19. Betyder det att nästa säsong handlar om honom?

Samtliga säsonger finns nu att se på SVT Play med svensk textning. Arbetet med säsong 4 är igång, men det är oklart när vi kommer att kunna se den.

Vem hoppas du på att se som huvudperson i säsong 4 av "Skam"? Vilken säsong har varit bäst hittills?
| 9 januari 2017 15:00 |