Film

Skribent

MovieZine

27 juni 2023 | 21:00

Aronofskys nästa film kommer bara visas på en enda biograf

Regissören bakom "The Whale" jobbar just nu på "Postcard from Earth". En exklusiv bioupplevelse, minst sagt.
Darren Aronofskys filmer är inte direkt kända för att locka en bred mainstream-publik. Men oftast blir de uppmärksammade, inte sällan hyllade, som med "Requiem for a Dream", "Black Swan" eller nu senast "The Whale".
 
Hans nästa projekt kommer dock vara en ambitiös film gjord för en enda biograf. Jepp, du läste rätt. Filmen heter "Postcard from Earth" och klipps just nu för att premiärvisas på specialbyggda MSG Sphere i Las Vegas - en unik, immersiv arena och bioupplevelse som öppnar i nöjesstaden i höst
 
Darren Aronofsky filmar nytt. Foto: MSG Sphere
 
Lite tekniska detaljer från THR: biografen/arenan kommer få en 16K LED-skärm som blir den största i världen, ett lika gigantiskt ljudsystem med 160 000 högtalare, samt 4D-effekter. I publiken får det plats uppemot 20 000 personer! Förutom Aronofskys banbrytande nya dokumentär väntar även U2-konserter i höst.
 
- Jag ser Sphere som en fantastisk möjlighet till att ta folk från den galna Vegas-världen och låta dem uppleva den underbara och vackra naturvärlden. "Postcard from Earth" är en sci-fi-resa in i vår framtid när våra ättlingar reflekterar över vårt gemensamma hem, kommenterar regissören.
 
Är det Dödsstjärnan som byggs mitt i Vegas? Se bygget av MSG Sphere här:
 
 
Den 6 oktober blir det premiär för Aronofskys nya film i Las Vegas. Kommer du ta dig iväg och se den?
| 27 juni 2023 21:00 |