Film

Skribent

Viktor Eriksson

22 november 2023 | 21:40

Daisy Ridley om nya Star Wars-filmen: Inte alls vad jag väntat mig

Skådespelaren avslöjar att hon höll på att "skita på sig" när de skulle berätta om filmen under Star Wars Celebration.
Daisy Ridley kommer att återvända till Star Wars med en ny film centrerad runt hennes karaktär Rey som kommer att äga rum efter “Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker”. I en ny intervju som Collider gjort med skådespelerskan avslöjar hon att filmens handling överraskade henne.
 
– Storyn är väldigt cool. Jag väntar fortfarande på att få läsa hela manuset. Jag har uppenbarligen inga andra uppdateringar. Handlingen är inte alls vad jag väntat mig, men jag ser väldigt mycket fram emot filmen.
 
Daisy Ridley säger att hon tidigare egentligen inte var intresserad av att göra en ny Star Wars-film men att hon senare ändrade sig. Hon säger att hon var supernervös inför presentationen av den nya Rey-filmen under Star Wars Celebration.
 
– Jag höll på att skita på mig innan jag gick upp på scenen. för ingen visste att jag skulle göra det. Ingen visste att jag skulle till Celebration förutom typ Kathleen Kennedy och att par andra. Jag var så nervös. Herregud. Det var ett så fint mottagande. Jag är väldigt glad.
 
Den kommande Star Wars-filmen med Rey kommer att regisseras av Sharmeen Obaid-Chinoy och skrivs av Steven Knight. Den är i dagsläget planerad att släppas under 2026. 
| 22 november 2023 21:40 |