Film

Skribent

Andreas Samuelson

7 november 2023 | 15:00

Se CGI-alligator attackera i trailern till skräckkomedin ”Bad CGI Gator”

B-filmsbolaget Full Moon ger sig in i genren datoranimerade skräckfilmsmonster med ”Bad GCI Gator” som handlar om precis vad det låter som.
Precis när du trodde att du var trygg från CGI-monster i snabbproducerade B-skräckisar... Nu kommer "Bad CGI Gator” som tro det eller ej är en reaktion på just den envisa trenden med dessa slags effekter.
 
- Jag har länge varit emot överanvändningen av CGI i genrefilm, och på många sätt är den här filmen en kul reaktion med glimten i ögat. När det görs rätt är CGI ett utmärkt verktyg för att framhäva specialeffekter. När det görs fel ... ja, då får man ”BAD GCI GATOR”! Gör er redo!, säger producenten Charles Band.
 
Band är även grundare av produktion- och distributionsbolaget bakom filmen, Full Moon. Om de låter bekanta så ligger de även bakom kultrullar som ”Puppet Master”, ”The Gingerdead Man” och ”Evil Bong”.
 
”Bad CGI Gator” handlar om ett gäng collegestudenter som åker på vårlovssemester till en stuga i Georgias träskmarker. Där kastar de sina skoldatorer i sjön vilket förvandlar en alligator till... ja, gissa vad?
 
Trailern bjuder på fånig humor och förväntat fula effekter men åtminstone är det en film som varnar publiken om innehållet. Den som är sugen på filmen så kommer den på streaming 24 november på Amazon Prime Video och FullMoonfeatures.com.
 
Se trailern här:
 
 
Får du lust att se ”Bad CGI Gator”?
| 7 november 2023 15:00 |