Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

29 november 2023 | 21:00

Ubisofts bortglömda pärla fyller 20 år - ny utgåva avslöjad efter tabben

Lagom till 20-årsjubileet av “Beyond Good & Evil” släpper det franska bolaget Ubisoft en ny version av äventyret.
Efter spekulationer på nätet har Ubisoft tillslut bekräftat “Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition”. Kultspelet släpptes hösten 2003 i Nordamerika och tidigt under 2004 i Europa. Lagom till jubileet kommer en ny uppsnyggad utgåva av spelet, skriver det franska bolaget på Twitter/X.
 
 
Enligt Gamespot läckte information om spelet på Xbox Store. 4K-upplösning, 60 bilder per sekund, förbättrad grafik, styrning och ljud utlovas. Ubisoft meddelar själva att avslöja mer om “Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition” under 2024. Men redan nu har folk lyckats köra spelet:
 
 
Vi “Beyond Good & Evil”-fans har inte varit bortskämda sedan det första spelet släpptes. Planer för en uppföljare avslöjades med en trailer 2008, sen blev det knäpptyst fram till 2017. Då fick vi en ny trailer för ett helt nytt “Beyond Good & Evil 2”. Sen dess har det varit ganska tyst från Ubisoft.
 
I “Beyond Good & Evil” får vi spela som reportern Jade, som jobbar tillsammans med rebeller för att störta aliens som tagit över världen. I detta actionäventyr måste man lösa pussel, ta sig an fiender samt använda sin kamera för att komma till botten av en stor konspiration.
 
Vad tycker du om “Beyond Good & Evil”?
| 29 november 2023 21:00 |