Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 september 2023 | 19:45

"Bad Boys Ride or Die" blir mer av en komedi

Den fjärde "Bad Boys"-filmen kan ha fått en titel... och Martin Lawrence får mer utrymme.
Inspelningen av den fjärde "Bad Boys"-filmen stötte på patrull när Hollywoodstrejken slog till. Men det hindrar inte regissörerna från att hajpa sin actionkomedi... nu med mer fokus på komedi. Under ett snack med The Playlist avslöjade regissören Adil El Arbi att man skruvar upp skratten, och ger Martin Lawrence mera utrymme.
 
Vi kan dessutom ha fått en titel bekräftad:
 
- Det finns en titel som vi gillar. Vi vet inte om de väljer den än, men det är "Bad Boys Ride or Die". Eftersom "Bad Boys 4 Life" redan är upptaget. Vi visste ju inte att det skulle bli en fjärde film, säger El Arbi.
 
- Den här gången blir det mer av en komedi. Den tredje hade en dramatisk ton. Nu vill vi verkligen få folk att skratta och ha det bra på bion. Martin kommer få ge allt. Det här är kulmen på Marcus Burnetts historia.
 
 
Adil El Arbi gjorde storslagen Hollywooddebut tillsammans med kollegan Bilall Fallah när de släppte "Bad Boys For Life" år 2020 - en otippad succé. De har sedan dess gjort "Batgirl" som ju av ökända anledningar aldrig släpptes. Värt att nämnas är också mästerliga krigsdramat "Rebel" på hemmaplan i Belgien.
 
Förväntningarna är nog stora på "Bad Boys 4" (vad den nu kommer att heta). Inte minst för att filmen blir en comeback på bioduken för Will Smith efter Oscarsskandalen häromåret.
 
Filmen är just nu planerad för biopremiär i juni 2024.
| 14 september 2023 19:45 |