Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

22 april 2024 | 19:00

Cailee Spaeny om "Alien: Romulus": "Fans kommer få allt som önskas"

Filmens stjärna vet vad hon ska säga för att exaltera fansen.
Hypen kring kommande "Alien: Romulus" börjar bubbla i takt med att vi närmar oss filmens premiär den 16 augusti. Förra månaden släppte filmbolaget 20th Century Fox en teaser till den efterlängtade sci-fi-rullen som denna gång regisseras av Fede Álvarez ("Evil Dead", "Don't Breathe").
 
Filmens stjärna Cailee Spaeny (känd från "Priscilla" och "Civil War") kryddar på hypen och i en intervju med CinePOP säger hon: 
 
- Jag tror inte jag får säga så mycket, men jag har redan sagt lite, så jag upprepar det. Filmen utspelar sig mellan "Alien" och "Aliens" om man tittar på handlingen och kronologin. Vi har en otrolig ensemble, några nya ansikten. Det finns en del facehuggers. Du får allt du önskar av filmen.
 
- Fede Álvarez är en otrolig regissör som respekterar serien och världen så otroligt mycket. Han kan allt om serien som baksidan av sin hand. Alla "Alien"-fans kommer få allt som önskas. 
 
 
Flera år sen pitchade Fede Álvarez sin idé för Ridley Scott som älskade den. Det var först i slutet av 2021 när Scott ringde Álvarez och frågade om han fortfarande ville göra filmen som saker och ting började hända på riktigt. Projektet fick tummen upp av 20th Century Studios helt "på grund av styrkan från Fedes pitch", säger studions president Steve Asbell. 
 
Handling lyder: "sci-fi-filmen tar den framgångsrika "Alien"-serien tillbaka till sina rötter. Medan en grupp unga individer söker igenom en övergiven rymdstation stöter dessa på den mest fruktansvärda livsformen i hela universum."
 
Utöver Spaeny dyker Isabela Merced (Madame Web"), David Johnson ("Industry") och Spike Fearn "The Batman") upp. 
 
Spana in trailern: 
 
 
Ser du fram emot "Alien: Romulus"? Kommentera gärna. 
| 22 april 2024 19:00 |