Film

Skribent

Alexander Svensson

2 maj 2024 | 14:45

Slagsmål bryter ut när Ryan Gosling gästar talkshow

Ett väldigt välkoreograferat slagsmål bröt ut backstage när Ryan Gosling skulle intervjuas på Jimmy Kimmels talkshow.
Ryan Gosling är efter förra årets succé med “Barbie” nu högaktuell på nytt, den här gången som actionhjälte i “The Fall Guy”. Gosling spelar stuntmannen Colt Seavers som måste ge sig ut på en våldsam jakt efter en försvunnen filmstjärna. Slagsmålen är dock inte begränsade till filmen, utan spillde över till verkligheten när Ryan Gosling i går natt gästade Jimmy Kimmels talkshow "Jimmy Kimmel Live".
 
När Kimmel presenterade Gosling så fick vi istället för en vanlig entré se Gosling slå sig fram genom korridorerna backstage, angripen av totalt sju aggressiva snubbar. Mellan slagen hinner han stanna och hälsa på komikern Jeff Ross och få sitt ansikte pudrat. Väl inne i Kimmels studio angrips han av ytterligare en man, och tar hjälp av Kimmels sidekick Guillermo för att slå ut honom.
 
Ryan Gosling som stuntmannen Colt Seavers i "The Fall Guy".
 
Det hela var såklart planerat, koreograferat och på skoj, allt för att marknadsföra stunttunga “The Fall Guy”. Men det är inte mindre underhållande för det, och ger ett smakprov på vad Gosling och en bunt stuntmen kan hitta på tillsammans.
 
Du kan se Ryan Goslings kamp för att ta sig till Jimmy Kimmel (och den efterföljande intervjun) här nedan.
 
| 2 maj 2024 14:45 |