Film

Skribent

Alexander Svensson

2 maj 2024 | 14:00

Paul Walter Hauser ska jaga bovar i nya "Den nakna pistolen"

Paul Walter Hauser är det senaste namnet att hoppa på rebooten av den klassiska poliskomedin.
Det våras för Paul Walter Hauser. Vi kunde nyligen rapportera att han ska spela Hollywoodikonen Chris Farley i en biopic, och nu har han fått ännu en stor roll. Han gör nämligen Liam Neeson sällskap i nyversionen av “Den nakna pistolen”, enligt en exklusiv rapport från Deadline.
 
En “Nakna pistolen”-reboot har varit på tal länge, och nu är den verkligen på väg att bli verklighet. Akiva Schaffer (“Hot Rod”) regisserar, och Neeson axlar rollen som klantige polisen Frank Drebin, som i de tidigare filmerna spelades av Leslie Nielsen. Walter Hauser kommer även han att ta över en gammal roll, nämligen polischefen Ed, som spelades av George Kennedy i filmerna och av Alan North i tv-serien "Police Squad!". 
 
George Kennedy som polischef Ed. Rollen tas nu över av Paul Walter Hauser.
 
Övriga namn i rollistan för den nya filmen är Pamela Anderson och wrestlingstjärnan Cody Rhodes.
 
"Den nakna pistolen" har lockat många till skratt sedan den första filmen (av tre) hade premiär 1988. Den baserades på serien "Police Squad!" från 1982. Berättelsen följer den självsäkre men inkompente polisen Frank Drebin som ställer till med problem för både sig själv och andra när han ihärdigt försöker sätta stopp för allmänna bus och olagligheter.
 
Ser du fram emot en ny “Nakna pistolen”? Tror du att Walter Hauser passar i filmen?
| 2 maj 2024 14:00 |