Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 maj 2024 | 11:30

Sommaren på Prime Video: 11 nya filmer och serier att se fram emot

Streamingtjänsten Amazon Prime Video offentliggör nya filmer med John Cena, Dave Bautista och Emma Roberts.
MovieZine tipsar om erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Det ser ut att bli en kul och späckad sommar på Prime Video. En mängd nya dokumentärer, om allt från Celine Dions svåra sjukdom till verklighetens "Top Gun", väntar på premiär. Dessutom en drös långfilmer med stjärnor som John Cena, Awkwafina, Emma Roberts och Kevin Hart.
 
Läs mer om sommarens höjdpunkter nedan. Missa inte att du kan prova på Prime Video helt gratis i 30 dagar! Läs mer på primevideo.com.
 
 

The Blue Angels - 23 maj

 
Sväva tillsammans med The Blue Angels i en dokumentär som skildrar ett år med amerikanska flottans elitflyguppvisningsskvadron (säg det bordet 5 gånger snabbt!). Följ med från urvalet av piloter till den krävande uppvisningssäsongen. Dokumentären visar på lagarbete, passion och stolthet som driver Amerikas bästa. Dokumentär med "Top Gun: Maverick"-stjärnan Glen Powell som en av producenterna.
 

For Love & Life: No Ordinary Campaign - premiär 28 maj

 
En gripande dokumentär som illustrerar styrkan i kärlek och beslutsamhet i motgångens stund. Filmen följer Brian Wallachs och hans fru Sandras liv efter att han diagnostiserats med ALS vid 37 års ålder. Genom att exemplifiera mod, inspiration och hopp fortsätter Brian och Sandra att kämpa mot ett bristfälligt system för sin egen framtid, samtidigt som de strävar efter att bygga en ljusare framtid för otaliga andra.
 

Die Hart 2 - premiär 30 maj

 
Efter att ha blivit en riktig actionhjälte i "Die Hart" vill Kevin Hart nu cementera sin titel som den största actionstjärnan genom tiderna. Han har utvecklat ett koncept för en revolutionerande film där inte ens han själv vet vad som kommer hända härnäst. Kevins blinda strävan utsätts snart för ett hot då han faller offer för en ond hämndplan. Komedi med Kevin Hart och John Cena.
 
 

The Boys (säsong 4) - 13 juni

 
Världens värsta superhjältar är tillbaka i den fjärde säsongen av populära "The Boys". Världen är på helspänn. Homelander blir allt mäktigare och Butcher har bara några månader kvar att leva. Insatserna är högre än någonsin när The Boys försöker rädda världen. 
 
 

I Am: Celine Dion - premiär 25 juni

 
"I Am: Celine Dion" ger en rå och ärlig titt bakom kulisserna för den ikoniska superstjärnans kamp mot en livsförändrande sjukdom. Dokumentären, som är regisserad av Oscarsnominerade Irene Taylor, är ett kärleksbrev till Celines fans och belyser musiken som har väglett hennes liv.
 

Space Cadet - premiär 4 juli

 
Emma Roberts spelar Tiffany "Rex" Simpson som alltid drömt om att åka till rymden men livet går inte som planerat. Fast besluten om att få till en förändring siktar hon mot skyn och lyckas, med hjälp av sin bäste vän Nadine (Poppy Liu), oavsiktligt bedra sig in i NASAs extremt konkurrenskraftiga austronautprogram. En komedi om kraften att vara sig själv, att följa sina drömmar och att sikta mot stjärnorna.
 

Tyler Perry’s Divorce in The Black - premiär 11 juli

 
Drama med Meagan Good. Den unga banktjänstemannen Ava blir förkrossad när hennes man Dallas överger deras äktenskap – ett äktenskap hon varit fast besluten att kämpa för. Tills ödet ingriper och avslöjar Dallas onda handlingar som har förstört deras äktenskap, och en gång i tiden förstört Avas öde att bli älskad av sin sanna själsfrände.
 
 

My Spy: The Eternal City - premiär 18 juli

 
Actionkomedi. På allmän begäran återförenas "My Spys" dynamiska duo, den erfarne CIA-agenten JJ (Dave Bautista) och hans 14-åriga styvdotter och lärjunge Sophie (Chloe Coleman), för att rädda världen när en skolkörturné i Italien avbryts av en ondskefull kärnvapenkomplott riktad mot Vatikanen.
 

Cirque Du Soleil: Without a Net - premiär 25 juli

 
Dokumentär. Mer än ett år efter den plötsliga globala nedstängningen flyttar Cirque du Soleil för att starta om sin flaggskeppsproduktion. Artister och medarbetare stöter på osäkerhet i den nya tillvaron, samtidigt som de kämpar för att återgå till den världsklass-standard de tidigare haft i tid för (åter-)öppningskvällen i Las Vegas. Med obegränsad tillgång fångar filmskaparen Dawn Porter både dramatiska, personliga toppar och dalar i världens mest kända cirkusak.
 

One Fast Move - premiär 8 augusti

 
"One Fast Move" är ett fartfyllt äventyr om en ung man som nått botten. Han söker upp sin frånvarande far i hopp om att han kan hjälpa honom att fullfölja sin dröm om att bli professionell motorcykelförare. Med hjälp av en romantisk fling och ägaren till motorcykelaffären som sin mentor, börjar han bryta ner murarna som hans fars frånvaro en gång byggt upp. Action med K.J. Apa ("Riverdale").
 
 

Jackpot - premiär 15 augusti

 
I en nära framtid etableras ett nytt lotteri i Kalifornien. Men det finns en hake: om du dödar vinnaren före solnedgången kan miljardjackpoten bli din. När Katie Kim (Awkwafina) flyttar till Los Angeles får hon av misstag den vinnande lotten. I en desperat kamp att överleva jackpottjägarna går hon motvilligt ihop med skyddsagenten Noel Cassidy (John Cena) som gör allt i sin makt för att hon ska överleva till solnedgången. Actionkomedi från "Bridesmaids"-regissören Paul Feig.
| 9 maj 2024 11:30 |