Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 maj 2024 | 10:25

Glen Powell har just fått två nya filmroller

Han kan få huvudrollen i J.J. Abrams mystiska nya film.
Alla rycker och drar i skådespelaren Glen Powell, 35. Efter genombrottet med "Top Gun: Maverick" syns han snart i två av sommarens mest hajpade filmer, komedin "Hit Man" och katastroffilmen "Twisters". Många fler roller står på kö.
 
Bara de senaste dagarna har Powell blivit kopplad till två nya filmprojekt.
 
Den första är ett domstolsdrama med titeln "Monsanto". John Lee Hancock ("The Blind Side") regisserar den sanna historien om en ung advokat som utmanar ett stort amerikanskt kemiföretag. En klassisk David-vs-Goliat-historia, låter det som. I rollistan finns också Anthony Mackie och Laura Dern, enligt THR
 
Den andra är J.J. Abrams mystiska nya film, den som påstås ha någon slags koppling till (eller kanske dra inspiration från) klassikern "Tillbaka till framtiden". Hollywood-insidern The Insneider menar dock att filmen kanske inte ens handlar om tidsresor. Men som vanligt när Abrams är involverad är det hela topphemligt. Variety skriver att Powell är i tidiga förhandlingar om en huvudroll.
 
I Glen Powells allt mer späckade schema finns det också plats för "The Running Man", en Stephen King-adaption från regissören Edgar Wright. Närmast ser vi honom på svenska biografer i "Hit Man" med premiär 31 maj.
 
| 9 maj 2024 10:25 |