Spel

Skribent

Anders Eklöf

2 maj 2024 | 16:30

Försenat Star Wars-spel släpps gratis i sommar

"Star Wars: Hunters" bjuder på actionpackade strider mellan två lag bestående av jediriddare, jawas, wookies och sith-lönnmördare.
Det är inte bara det svenska actionspelet "Star Wars Outlaws" som släpps i år, utan även det gratis flerspelarspelet "Star Wars: Hunters" till Switch, iOS och Android.
 
Spelet av Zynga (mest kända för "Farmville") skulle egentligen ha släppts redan 2021, men försenades för att "säkerställa att spelet uppfyller de höga förväntningar vi ställer på oss själva".
 
Nu är det till sist tänkt att släppas den 4 juni, vilken den senaste trailern avslöjar.
 
 
Spelet går ut på att två lag med fyra spelare vardera kämpar i strider med olika karaktärer i klasserna damage, support och tank, på än så länge fem slagfält.
 
De som dyker upp vid lanseringen är Ewok Village, Dune Sea Outpost på Tatoiine, Death Star Crossfire (där X-Wings och TIE Fighters även krigar ovanför) och Vandor Railvard.
 
Här finns fyra olika lägen som Squad Brawl där lagen tävlar om att besegra 20 fiender först, Dynamic Control där du ska kontrollera kontrollpunkter och Trophy Chase som handlar om att vara det laget som kontrollerar en droid i slutet av matchen.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I "Star Wars: Hunters" kommer vi inte få spela som några klassiska karaktärer som Han Solo och Darth Vader, utan nya hjältar och skurkar – som en aggressiv wookie, en droid-jedi, två jawas och en sith-lönnmördaren Rieve.
 
"Star Wars: Hunters släpps den 4 juni och är gratis att spela, men kommer innehålla mikrotransaktioner.
 
Är det här något du kommer spela?
| 2 maj 2024 16:30 |