Serie

Skribent

MovieZine

29 maj 2023 | 09:15

HBO Max presenterar en rad heta premiärer för resten av 2023

Färdig med "Succession"? Häng kvar, för snart kommer både "True Detective" och "And Just Like That" tillbaka på HBO Max.
Populära "Succession" går i graven efter fyra säsonger. Men HBO vill se till att kunderna stannar kvar för mer drama och intriger. I en nysläppt trailer presenterar man godbitarna som komma skall under det närmaste året.
 
Trailern frontas av Jodie Foster som spelar huvudrollen i den efterlängtade nya säsongen av "True Detective" med undertiteln "Night Country". Vi bör få ett premiärdatum klart inom kort.
 
I sommar väntar den omtalade tv-serien "The Idol", där Lily-Rose Depp spelar popstjärna i trubbel. "Euphoria"-skaparen Sam Levinson fick en hel del kritik för sin vågade och lättklädda nya satsning efter världspremiären i Cannes. Vi tippar på att många fler rubriker kommer följa denna lansering i början av juni.
 
Snart återvänder också Carrie Bradshaw och "Sex and the City"-systrarna med en ny säsong av "And Just Like That".
 
Kate Winslet axlar huvudrollen i "The Regime", där hon spelar diktatorn för ett europeiskt land. Låter som en perfekt serie för oss som älskar maktspel, intriger och brittiska dialekter. Den kommer inte förrän 2024.
 
Nästa år är det också dags att återse Colin Farrell i "The Penguin", en fortsättning på Matt Reeves-filmen "The Batman". Den här gången ska vi få hänga med skurkarna ned i Gotham Citys kriminella undre värld.
 
Se mer i klippet nedan:
 
 
Tidigare i maj lanserades HBO Max under nya namnet Max i USA. Namnändringen och den nya tjänsten kommer till Europa och Sverige någon gång under 2024. Annars är utbudet i stort sett detsamma, så alla titlar i videon kommer att släppas även här.
 
Vilken serie ser du mest fram emot? Kommentera nedan.
| 29 maj 2023 09:15 |