Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 maj 2024 | 23:30

Är Taylor Swift på väg till Marvels universum?

Det verkar finnas något i alla dessa rykten.
Artisten Taylor Swift uppträdde nyss för fullsatta arenor i Sverige. Snart kan hon vara på väg mot en ny milstolpe i karriären - en filmroll i Marvels universum!
 
Det är Hollywood-insidern Daniel Richtman som skriver att "Taylor Swift haft ett bra möte med Marvel-chefen Kevin Feige och diskuterat en potentiell roll". Inga detaljer i övrigt... och vilken film det rör sig om kan vi bara spekulera i.
 
Den här senaste rapporten kommer dock efter månader av rykten som påstår att Taylor kanske dyker upp i "Deadpool & Wolverine" redan i sommar. Allt är förstås obekräftat, men fans känner att hon skulle passa som X-Men-karaktären och sångerskan Dazzler.
 
Vad säger Ryan Reynolds om saken?
 
- Ni vet, med filmer som dessa... Det kommer alltid att spekuleras mycket kring vilka karaktärer som kan dyka upp i filmen. Jag såg att någon var övertygad om att Elvis är med i filmen. Allt kan hända och det är vad jag älskar med detta universum. Överraskningar är en del av Deadpool, säger skådespelaren bakom den röda masken till Fandango.
 
"Deadpool & Wolverine" får svensk biopremiär i juli. Hängivna Swifties påstås redan köa gråtandes utanför biografer (återigen, lösa rykten...).
 
| 20 maj 2024 23:30 |