3
En rätt överhajpad serie, som absolut är smart, rolig och väldigt sevärd för MCU-fansen. Men inte så speciell som en del vill få en att tro. Delar är riktigt bra; kemin mellan Olsen och Bettany, Bettanys komiska tajming, alla grymma birollsinnehavare. Parodin på teveserier är närmast gjord till perfektion och det som lockar till skratt även när serien blir allvarligare. Storyn för hela spektaklet går i stort sett att lista ut enbart av att se trailern. Visst, en och annan twist slängs in, men mest för att dra ut det mot slutet. Hela serien är egentligen ett enda stort sorgearbete för Wanda Maximoff. Som MCU-nörd vill man såklart grotta in sig i alla detaljer. Men seriens storyline hade lika gärna kunnat vara en tiondel så lång, tja, som sagt, redan trailern avslöjade ungefär vad det handlade om. Alla små detaljer har sin plats och är underhållande att se på absolut. Men känslan är ändå att tempot är lite för långsamt och drar ut på det vi redan vet. Se den för att du älskar MCU och vill veta allt om karaktärerna. 3/5
Läs mer
4
Början är väldigt annorlunda men även då finns det ngt som gör att man vill fortsätta titta. Olsen och Bettany i all ära men för mig är det Kathryn Hahn som är den största behållningen. Har gillat henne sedan Parks & Rec (för övrigt en av de bästa komediserierna som gjorts) och här får hon verkligen spela ut hela sitt register. Ibland på gränsen till överspel men hon håller sig hela tiden på rätt sida om linjen.
Läs mer
4
Kan bara instämma med recensionen. En alldeles utmärkt serie som bara blir bättre och bättre för varje avsnitt som går. Att Elizabeth Olsen är en duktig skådis har man fattat sedan Martha Marcy May Marlene, men det känns som att det här är första gången hon får visa det på riktigt inom MCU. Jag hoppas att de fortsätter att bygga hennes, på många sätt dubbelbottnade, karaktär i framtida filmer. Hursomhelst, sannolikt det bästa Marvel har gjort sedan Logan.
Läs mer
5
WandaVision serien kräver en viss mängd tålamod. Allt avslöjas inte på 1-2 avsnitt, utan man måste se igenom hela säsongen för att förstå mysteriet bakom det hela. Har sett hela nu, och ändå finns det mycket vi inte vet. Tycker personligen serien var riktigt välgjord och skådespelat, och som en sorts "prequel" till Doctor Strange and the Multiverse of Madness, så uppfyllde den sin roll till fullo.
Läs mer
4
👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
Läs mer
5
Bästa på länge! Underhållande och riktigt bra story.
Läs mer
4
Ren & skär magi från början till slut! En riktigt creepy start där man fattar typ 0 tills ett slut som bara växte & växte! Bravo! 4/5
Läs mer