4
Hej jag läste precis detta på nätet. The producer, John Davis, has said that The Predator sets up two sequels that he hopes Shane Black will return to direct. About this, Black said: "I would love to say we've been planning a trilogy, but I take it one day at a time; in motion-picture terms that's one movie at a time. Stämmer detta??
Läs mer
3
Nja inte nån lysande rulle, men går att titta på, och vadå bättre än Alien vs Predator, den första var ganska skaplig faktiskt och bättre än denna parodi på Predator.
Läs mer
2
Väldigt mycket buskis med ett jobbigt gäng loonies. Allt osar B från story, skådisar, dialog till produktion. Ingen känsla alls av att vara en Predatorfilm. Enda sköna men ack så korta sekvensen som var bäst var väl när super-Predatorn slog ihjäl den lilla Predatorn. En film att glömma.
Läs mer
1
Total katastrof av enorma proportioner.
Läs mer
3
Nu har jag varit på bio och sett den fjärde filmen "Predator" filmen och ska med denna recension berätta vad jag tyckte. Men först lite om filmens handling. Genetiskt uppgraderade med DNA från andra arter är universums farligaste jägare den här gången starkare, smartare och dödligare än någonsin. När en ung pojke av misstag råkar trigga deras återkomst till jorden kan bara ett gäng avdankade ex-soldater och en missnöjd NO-lärare förhindra slutet för mänskligheten. Tempot är högt i "The "Predator" ifrån början till slut och man blir aldrig direkt uttråkad. Och en hel del humor levereras av det dysfunktionella soldatteamet som är planetens enda räddning då predators anländer till Jorden. En hel del spektakulära actionscener levereras och man får se en hel del predators i närkamp både mot varandra och i strid med människor vilket är mycket underhållande. Detta räcker dessvärre inte hela vägen. Intrigen känns lite väl tunn och filmen försöker vinna för mycket på låg och grabbig humor ifrån soldatgänget. Men historien om den autistiska pojken (Jacob Tremblay) som råkar trigga predators återkomst till Jorden lyfter filmen lite. Hade den delen av historien fått mer fokus så hade filmen blivit mer lyckad. Nu får den dessvärre inte det. Det fokuseras istället mer på trams. Om man inte har för höga förväntningar så är filmen underhållande och har en skön känsla av 80-tal över sig vilket ger den den viss charm. Men som sagt något mästerverk blir filmen aldrig. Ska man se en riktigt bra Predator film så kan jag mer rekommendera "Predator 2". En trea av fem möjliga är mitt betyg till filmen "The Predator".
Läs mer