5
Sluta leka pretentiösa och inte erkänna hur mycket ni älskar denna serie! Den är genialisk, mysig, cool och spooky, vad mer kan man önska? Älskar karaktärerna och den värld dem byggt upp. Ger mig nostalgi och jag är fan född på 90-talet, är så mycket "good feeling". Är så härlig att se hur historien och karaktärerna växer för varje säsong, lite Harry Potter känsla i det. Iaf, se denna serie och älskar du den inte så har du FEL.
Läs mer
4
Oväntat bra. Ska sägas att jag undkom hypen efter bara snubblat över den på Netflix. Helt i mitt tycke. Är vanligtvis mycket skeptisk till barnskådespelare men här gör dem det genomgående riktigt bra. Sammantaget en stark fyra.
Läs mer
3
Jag tycker att den är överskattad. Den får tre eftersom den är så väl genomtänkt.
Läs mer
4
Mycket bra Perfekt serie i vintermörkret som både ger fram nostalgi och rysningar. Stranger things (2016) Producenter: Duffer bröderna  Kort handling: Stranger things handlar om att en pojke vid namn Will Byers försvinner spårlöst i en liten stad vid namn Hawkings. Polisen, hans vänner och hans mamma letar förfullt men inga spår. En dag dyker en tjej upp med krafter skepnader börjar visa sig och emn mamma som börjar prata med lampor ? Man kan säga att riktigt skumma saker börja hända efter pojkens försvinnande. Mina tankar om den första säsongen : Man kan ju inte bara sluta älska tanken på att den här serien är utspelad 80 -tal till och med jag som är född på 2000 talet får sån nostalgi av att kolla på denna serie. Somsagt så sa jag 80-tal och och några härliga exempel som man känner igen är affisher, cyklar med ett framlyse på, och till sist Star Wars figurerna.  Första avsnittet jag kolla in tyckte jag verka ganska tråkigt men efter att ha kollat om det och inte fipplat med mobilen samtidigt märkte jag verkligen hur spännande serien faktiskt var. Många gånger efter avsnittet vill man se mer då dom verkligen lcykas med att göra cliffhangers på varenda avsnitt.  tyckande om att följa handling: Dom följer handligen bra och man blir inte förvirrad då det handlarom portaler, dimensoner osv. Skådespeleriet : För att vara barnskådespelare tycker jag att dom gör ett mycket bra jobb och (Millie Bobby Brown ) som spelar Elen gör ett extra bra jobb då hon har en svårare roll. Till dom äldre skådespelare tycker jag att dom är helt okej ! den som gör mest inryck är väl (Winona Ryders) som spelar (Will Byers) Mamma (Joyce Byer). Den här serien tycker jag vänder sig till folk som i tonåren men tror dom äldre också skulle få nostalgi känsla då dom själva var tonåringar på 80 -talet . helhet : Mycket bra serie som ger en både nostalgi och rysningar i vintermörkret .
Läs mer