3
Som alla The Rockfilmer levererar även denna bagatell god underhållning. Charmiga djurkaraktärer räddar en film med lite svagare handling och brist på skämt. 3/5.
Läs mer
2
Väldigt snyggt gjord av bl.a Weta men halvdåliga skådisar. Ah det funkar väl att se på en gång, kul att se skyskrapor bli mosade och jättedjur vara arga :-)
Läs mer
1
Tramsig och tröttsam blandning av King Kong och Godzilla som dessutom utspelar sig i samma miljö. Upplägget att en muskelknutte och en snygg tjej ska "kirra biffen" är så uttjatat att man får ont i huvudet. Inte ens den tjejtokige nörden slapp man. Stereotyperna fortsätter i samma stil: skurkarna är övertydligt onda, den afroamerikanske militären skriker ut tuffa order, en hemliga polisen-snubbe i kostym rapar leende kvickheter på löpande band. Och så tuffe Dwayne såklart, som för ovanlighetens skull framstår som lite extra korkad. Ett plus för de välanimerade gorillorna i början av filmen. Men tyvärr höll inte heller CGI'n hela vägen. På slutet när plan och helikoptrar kraschade såg det riktigt kladdigt och amatörmässigt ut. Att MZ ger Rampage en 3:a i betyg är en gåta.
Läs mer
3
JMY
Pojken, apan och vargen! Se den: Om du vill ha hjärndöd action med The Rock och ett gäng gigantiska djur. Det blir slagsmål i rymden, luften, på skyskrapor och i djungeln. Lite av allt möjligt helt enkelt. Undvik den: Är du fin i smaken och söker efter filmer som förändrar synen på världen så kanske du bör skippa denna. Det blir också aningen segt i längden att se välgjorda specialeffekter studsa mot varandra i två timmar.
Läs mer
3
Bättre än väntat, en lagom trea..
Läs mer
3
Helt ok popcorn/matine rulle!!!! Sjukt snyggt gjord!!!
Läs mer