2
Underhållande & bra nog för stunden. Även om konceptet med en förvuxen gorilla eller andra djur inte är direkt originell. Även om jag verkligen gillar krokodilen. Eftersom den känns och ser mest trovärdig ut.
Läs mer
3
Som alla The Rockfilmer levererar även denna bagatell god underhållning. Charmiga djurkaraktärer räddar en film med lite svagare handling och brist på skämt. 3/5.
Läs mer
2
Väldigt snyggt gjord av bl.a Weta men halvdåliga skådisar. Ah det funkar väl att se på en gång, kul att se skyskrapor bli mosade och jättedjur vara arga :-)
Läs mer
1
Tramsig och tröttsam blandning av King Kong och Godzilla som dessutom utspelar sig i samma miljö. Upplägget att en muskelknutte och en snygg tjej ska "kirra biffen" är så uttjatat att man får ont i huvudet. Inte ens den tjejtokige nörden slapp man. Stereotyperna fortsätter i samma stil: skurkarna är övertydligt onda, den afroamerikanske militären skriker ut tuffa order, en hemliga polisen-snubbe i kostym rapar leende kvickheter på löpande band. Och så tuffe Dwayne såklart, som för ovanlighetens skull framstår som lite extra korkad. Ett plus för de välanimerade gorillorna i början av filmen. Men tyvärr höll inte heller CGI'n hela vägen. På slutet när plan och helikoptrar kraschade såg det riktigt kladdigt och amatörmässigt ut. Att MZ ger Rampage en 3:a i betyg är en gåta.
Läs mer
3
JMY
Pojken, apan och vargen! Se den: Om du vill ha hjärndöd action med The Rock och ett gäng gigantiska djur. Det blir slagsmål i rymden, luften, på skyskrapor och i djungeln. Lite av allt möjligt helt enkelt. Undvik den: Är du fin i smaken och söker efter filmer som förändrar synen på världen så kanske du bör skippa denna. Det blir också aningen segt i längden att se välgjorda specialeffekter studsa mot varandra i två timmar.
Läs mer
3
Bättre än väntat, en lagom trea..
Läs mer
3
Helt ok popcorn/matine rulle!!!! Sjukt snyggt gjord!!!
Läs mer