5
Helt otroligt bra film och spelad super bra
Läs mer
3
Bra och spännande film som utspelas i en cockpit
Läs mer
4
Mycket spännande och ångestframkallande! Älskar den här typen av effektiva thrillers som utspelas på en liten yta. Inte riktigt samma emotionella käftsmäll som Flight 93 ger, men ändå i närheten. Joseph Gordon-Levitt är utmärkt, likaså Omid Memar (Vedat). Att jag såg filmen utan undertexter förstärkte känslan att uppleva filmen genom Tobias, jag förstod väldigt lite av tyskan men samtidigt förstod jag det mesta.
Läs mer
3
En svag 3:a från min sida. Helt okej skådespelarinsatser, stundtals gripande men filmen saknar något. Huvudkaraktären agerar ibland lite väl... konstigt? Det blir inte alltid trovärdigt... Huvudrollsinnehavaren gör en bra rollprestation, allting utspelar sig i cockpit och filmens styrka är förmågan att få mig som tittare att hoppas på ett slut som är välförtjänt min tid, men misslyckas gå i mål.
Läs mer
3
Bra kapningsdrama som mer eller mindre utspelas i ett flygplans cockpit då en andrapilot utsätts för terrorister under en flygning. För en gångs skull har vi ingen typisk hjälte som kommer in och räddar situationen bara en pilot som försöker rädda sina passagerare. Joseph Gordon - Levitt är bra som piloten. 3/5 är filmen helt klart värd.
Läs mer