Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 mars 2019 | 16:45

"The Big Bang Theory"-finalen blir en timma lång

Det sista finalavsnittet, av världens mest populära komediserie just nu, kommer att sändas på CBS den 16 maj.
Deadline rapporterade under natten att CBS slutligen har satt ett officiellt datum för när finalavsnittet av "The Big Bang Theory" kommer att sändas. I samma veva blev det även känt att avsnittet kommer att bli en hel timma långt, med reklampauser medräknade dock, vilket kom som en positiv överraskning för de i övrigt besvikna fansen.
 
"The Big Bang Theory" är nämligen under sin tolfte säsong fortfarande en av de mest populära komediserierna i världen. Beslutet att lägga ned serien kom därför lite som en chock ifjol, men förklarades snabbt av att Jim Parsons (som spelar Sheldon Cooper) inte ville förlänga sitt kontrakt - vilket gjorde att seriens skapare valde att lägga ned serien istället.
 
Det är fortfarande oklart exakt när finalavsnittet kommer att sändas här i Sverige, men sannolikt blir det via Kanal5/Dplay relativt tätt inpå det amerikanska datumet. 
 
Kommer du att ge det sista avsnittet en chans - och kommer du att sakna "The Big Bang Theory" efter nedläggningen? Kommentera gärna nedan!
| 12 mars 2019 16:45 |