Serie

Skribent

Josefine Krischausky

10 augusti 2022 | 21:30

Trailer: Armie Hammers mörka familjehistoria avslöjas i ny dokumentär

I serien "House of Hammer" intervjuas flera kvinnor som ska ha fallit offer för skådespelarens övergrepp, samt en släkting som vittnar om en otäck och skruvad familjehistoria.
Det var under början av förra året som Armie Hammer snabbt försvann från filmvärlden, till följd av en rad otäcka anklagelser från flera olika kvinnor. I höst kommer "House of Hammer", en dokumentärserie i tre delar, som går in djupare på bakgrunden till de mörka avslöjandena. 
 
Dokumentären innehåller bland annat intervjuer med två kvinnor som tidigare har dejtat Armie Hammer, och som har anklagat skådespelaren för kannibalistiska fetischer och brutala sexuella övergrepp. Medverkar gör också släktingen Casey Hammer, som vittnar om en skruvad familjehistoria.
 
En nysläppt, nästan fyra minuter lång trailer ger oss några smakprov på de detaljer som nu ska få komma fram. Kolla in den här nedan. 
 
 
Här får vi exempelvis ta del av flera textmeddelanden med Armie Hammer som avsändaren, samt en obehaglig röstinspelning som ska ha skickats till en av kvinnorna. Efter att offren har talat ut träder Casey Hammer fram, och berättar att övergreppen och de mörka hemligheterna redan har existerat i flera generationer. 
 
- Jag har låtit familjen Hammer kontrollerna mig under hela mitt liv. Det är dags att sätta stopp. Jag vägrar bli nedtystad, säger Casey Hammer i trailern. 
 
Armie Hammer sågs senast i Kenneth Branaghs "Döden på Nilen", som hade premiär i början av året, och har inga kommande projekt på gång i Hollywood. Skådespelaren är numera helt borta från rampljuset, och uppgavs för några veckor sedan befinna sig på Caymanöarna, arbetandes på en semesterort. 
 
"House of Hammer" har premiär på Discovery+ den 2 september. 
| 10 augusti 2022 21:30 |