Film

Skribent

Kristin

15 mars 2010 | 15:30

Tillökningar i Green Lantern-produktionen

Samtidigt som inspelningen av The Green Lantern börjar idag så ansluter två nya till rollistan som just nu innefattar Ryan Reynolds och Peter Sarsgaard.

Idag tas de första bilderna i den kommande filmen om ännu en superhjälte, the Green Lantern, Gröna Lyktan. Samtidigt annonseras två nya skådespelare.

Det skriver screenrant.com.

Dels är det Temuera Morrison som spelade Jango Fett i den andra och tredje "Star Wars"-filmen. Morrison ska spela Abin Sur, den kraschlandade utomjordingen som ger huvudkaraktären Hal Jordan ringen som gör att han kan bli Gröna Lyktan.

Sedan är det Taika Waititi som inte är speciellt välkänd som skådespelare, förutom inhopp i några avsnitt av "Flight of the Conchords", men som har regisserat och skrivit en del. Bland annat "Eagle vs. Shark". Waititi ska spela Hal Jordans andrepilot och bäste vän.

De två männen sammansluter till rollistan som idag består av Ryan Reynolds som ska spela Hal Jordan/Gröna Lyktan, Blake Lively (Gossip Girl) som Lyktans kärleksintresse och  Peter Sarsgaard ("An Education") som skurken Dr. Hector Hammond.

Gröna Lyktan planeras att ha amerikansk premiär den 17 juni 2011.

| 15 mars 2010 15:30 |