Film

Skribent

Alexander Dunerfors

10 maj 2009 | 14:15

McG lämnar öppet för tolkning i ”Terminator: Salvation”

Är du redo för en mental utmaning efter den rentav fördummande ”Terminator 3”, kan film nummer fyra kanske vara precis vad du behöver.

Regissören avslöjade nyligen i en intervju att publiken själva får tolka slutet i "Terminator: Salvation":

- När ni går tillbaks till bilen tror den ena att betyder en sak, och den andre att det betyder något helt annat, säger McG enligt WorstPreviews.

Mannen bakom mästerverk som "Charlies Änglar: Utan hämningar" berättade också att det fanns helt andra slut, som fick bytas ut efter att ha läckt på nätet.

- Vi hade en mörk final där John Connor byts ut mot en robot som fortsätter leda motståndsrörelsen. Det skulle vara en hemlighet för alla, förutom den innersta kretsen, att Connor själv är en Terminator. Vi siktade på att vara lite ironiska där.

Enligt McG fanns det ett ännu mörkare slut.

- Svart som döden. Connor dör, vi befinner oss i ett rum med alla de människor vi bryr oss om. Där har vi också roboten som ser precis ut som Christian Bale. Han sätter sig upp, tar en pistol, dödar precis allihop. Ögonen blir röda, och där slutar det.

Med lite tur får vi se alla alternativa slut när "Terminator: Salvation" släpps på dvd i höst. Först väntar dock biopremiären - 3 juni är det dags.

| 10 maj 2009 14:15 |