Film

Skribent

22 oktober 2008 | 13:08

Marvels planer för "Hulk" och "Dr. Strange"

Trots att Marvel inte har gett klartecken för en uppföljare av "The Incredible Hulk" lovar nu Marvelchefen Kevin Feige att vi kan räkna med att få se mer av den gröna jätten framöver.

- Sanningen är att vi har haft två Hulk-filmer de senaste fem åren och det kan vara dags för övriga karaktärerna att få en chans. Men allt kan hända och vem som helst kan dyka upp – i någon annans film. Jag förväntar mig att vi får se Hulk igen och innan det blir tal om en uppföljare för hans egen del, säger Feige till MTV.

En av karaktärerna Feige vill se på filmduken är den mystiska Dr Strange som helt klart skiljer sig från de övriga karaktärerna. Strange har inga superkrafter utan bekämpar ondskan med hjälp av sina magiska krafter.

- När vi bestämmer filmschemat för 2012 och 2013 skulle jag inte bli chockad om Dr Strange är med på de listorna. Jag gillar idén att få in den magiska världen som är ganska betydelsefull, men har ännu inte dykt upp på bioduken. Det är något jag är väldigt, väldigt intresserad av, berättar Feige.