EXKLUSIVT

Skribent

Patrik Linderholm

30 oktober 2018 | 18:15

I skuggan av Freddie Mercury

MovieZine träffar Joseph Mazzello och Ben Hardy, som spelar två av medlemmarna i Queen i bioaktuella "Bohemian Rhapsody".
Berättelsen om rockgruppen Queen är en lika turbulent som fascinerande historia, men mycket av den fokuserar också på dess frontman Freddie Mercury. Kanske välförtjänt så, men det går inte att sticka under stol med att resterande medlemmar av Queen var en stor bidragande faktor som gjorde dem till ett av världens genom tiderna största band.

I filmen ”Bohemian Rhapsody” får vi följa bandets spännande resa, och även om den fokuserar mycket på frontmannen Mercury så lyfter den också fram de resterande medlemmarna som stod lite mer i skuggan av den mytomspunne Mercury.

Bandmedlemmarna John Deacon och Roger Taylor spelas av Joseph Mazzello (”Jurassic Park”) respektive Ben Hardy (”X-Men: Apocalypse”). Vi träffade dem under en pressdag i London för att prata om hur det var att ta sig an dessa ikoniska musikgiganter och vad som var det svåraste att få till under inspelningen. Se hela videointervjun nedan.
 
 
"Bohemian Rhapsody" går upp på bio 31 oktober.
| 30 oktober 2018 18:15 |