EXKLUSIVT

Skribent

MovieZine

13 april 2018 | 18:00

Dwayne Johnson har lärt sig en svensk fras

Skådespelaren var på gott humör när MovieZine träffade honom inför premiären av "Rampage".
Ständigt aktuella actionhjälten Dwayne Johnson får tampas med tre stora, muterade monster i nya filmen ”Rampage”. Vi träffade honom inför galapremiären i London, för att höra ifall motspelerskan Malin Åkerman hade lärt honom några svenska ord (det har hon inte).

Så ”The Rock” fick iallafall lära sig en svensk fras som säkert kan komma till nytta. I videon nedan skojar han också om svenska kyssar (vad det nu är?) och berättar varför filmen ”Rampage” lockade honom.
 
 
- Jag älskade tv-spelet som barn. Ett projekt som ”Rampage” måste man ta sig an på rätt sätt. Man måste vara fullt medveten om vilken slags film det är man gör. Den kommer ut i april, den sparkar igång sommaren, det är en popcornfilm… Man måste ge sig hän åt det löjliga och det absurda. Det handlar om gigantiska monster som krossar en stad, förklarar skådisen för vår reporter Daniel Ogalde.

- Jag tar inte mig själv på så stort allvar. Jag får stryk, jag vill inte bli uppäten. Jag vill få publiken att skratta och gråta. Därför gör man en sån här film. Och den hade kunnat bli hemsk…! Men jag är nöjd med resultatet.
 
"Rampage" går nu på bio.
| 13 april 2018 18:00 |