Skribent

Mats Karlsson

6 februari 2012 | 10:01

3 snabba med Suzanne Reuter

Skådespelerskan Suzanne Reuter avslöjar vilka roller hon är mest stolt över och vem i Hollywood hon vill gifta sig med.

Suzanne Reuter repriserade i höstas sin roll som Lena Svensson i "Svensson, Svensson - I nöd och lust" och väntar bara på telefonsamtalet från Peter Dalle så att hon återigen får visa sina komiska talanger i en eventuell "Yrrol 2".

Vilken roll i din karriär är du mest stolt över?

- Jag är väldigt stolt över "Cleo", en TV-serie som Tre Vänner skrev. Sedan är jag väldigt stolt över några sketcher i "Yrrol", framför allt där vi ska tänka ut en 50-årspresent till vår chef. Men även sketchen med Ulla Skoog, där hon är sönderslagen. Det är en scen som jag verkligen är stolt över.

Vilken roll är du minst stolt över?

- Nej, finns nog ingen, tror jag. Jag är ganska selektiv och vill vara ganska säker på min sak. Jag kan inte påminna mig på rak arm, men det finns säkert.

Du är många läsares favoritbitch när det kommer till film- och TV-karaktärer. Vem är din egen favoritbitch på film?

- Men vad fasen, jag vet inte om jag ser någon som en bitch. Jag har nog ingen jag har satt epitetet bitch på. Jag har säkert många, men kommer inte på någon nu.

Om du skulle hamna i Hollywood, vem vill du helst vilja spela mot?

- Anthony Hopkins! Det är min favorit. Vi hamnar nog i samma påse du och jag, för du gillade ju honom också. Extremt bra, fantastisk. Det finns något underfundigt som blir komiskt. Jag vill spela mot honom, jag vill gifta mig med honom, haha.

| 6 februari 2012 10:01 |