8 inlägg
för
8 inlägg
jag är inte säker på om detta är nåwere given som har hänt och jag har bara märkt det, eller om det är ett problem med min tv -apparat eller inställningar. jag har bara verifierat det som ett nummer på två skivor hittills, av en slump från samma regissör: blue velvet och twin peaks: fireplace walk with me; måste kolla in mer. jag har upptäckt att i scener med karaktärer som är i en mörk omgivning med en karaktärs ansikte upplyst, kommer bilden ibland att "blöda" in i nästa på redigeringen, nästan som att den bleknar i den snarare än att vara en hård redigering. det här är väldigt snabbt, ungefär 1/a hundred av en sekund.

jag har använt standardbildinställningen på min 6-åriga 1080p sony-enhet ganska länge, med några ändringar i vissa inställningar. jag gillar utseendet på färger och sådant i den inställningen. jag försökte inställningarna cinema pro och cinema home, och det verkar som om det inte riktigt blöder igenom, eller kanske är det svårare att urskilja. så jag undrar om det är den standardinställningen som är problemet eller ett större problem.

vet någon vad som kan orsaka detta, inklusive vilken inställning som styr sådant? tack!
8 inlägg
för i svar på bruzehuals inlägg
8 inlägg
jag är inte säker på om detta är nåwere given som har hänt och jag har bara märkt det, eller om det är ett problem med min tv -apparat eller inställningar. jag har bara verifierat det som ett nummer på två skivor hittills, av en slump från samma regissör: blue velvet och twin peaks: fireplace walk with me; måste kolla in mer. jag har upptäckt att i scener med karaktärer som är i en mörk omgivning med en karaktärs ansikte upplyst, kommer bild https://routerlogin.uno/ en ibland a https://19216801.onl/ tt "blöda" in i nästa på redigeringen, nästan som att den bleknar i den snarare än att vara en hård redigering. det här är väldigt snabbt, ungefär 1/a hundred av en sekund.

jag har använt standardbildinställningen på min 6-åriga 1080p sony-enhet ganska länge, med några ändringar i vissa inställningar. jag gillar utseendet på färger och sådant i den inställningen. jag försökte inställningarna cinema pro och cinema home, och det verkar som om det inte riktigt blöder igenom, eller kanske är det svårare att urskilja. så jag undrar om det är den standardinställningen som är problemet eller ett större problem.

vet någon vad som kan orsaka detta, inklusive vilken inställning som styr sådant? tack!
bruzehual
jag är inte säker på om detta är nåwere given som har hänt och jag har bara märkt det, eller om det är ett problem med min tv -apparat eller inställningar. jag har bara verifierat det som ett nummer på två skivor hittills, av en slump från samma regissör: blue velvet och twin peaks: fireplace walk with me; måste kolla in mer. jag har upptäckt att i scener med karaktärer som är i en mörk omgivning med en karaktärs ansikte upplyst, kommer bilden ibland att "blöda" in i nästa på redigeringen, nästan som att den bleknar i den snarare än att vara en hård redigering. det här är väldigt snabbt, ungefär 1/a hundred av en sekund.

jag har använt standardbildinställningen på min 6-åriga 1080p sony-enhet ganska länge, med några ändringar i vissa inställningar. jag gillar utseendet på färger och sådant i den inställningen. jag försökte inställningarna cinema pro och cinema home, och det verkar som om det inte riktigt blöder igenom, eller kanske är det svårare att urskilja. så jag undrar om det är den standardinställningen som är problemet eller ett större problem.

vet någon vad som kan orsaka detta, inklusive vilken inställning som styr sådant? tack!


bruzehual
jag är inte säker på om detta är nåwere given som har hänt och jag har bara märkt det, eller om det är ett problem med min tv -apparat eller inställningar. jag har bara verifierat det som ett nummer på två skivor hittills, av en slump från samma regissör: blue velvet och twin peaks: fireplace walk with me; måste kolla in mer. jag har upptäckt att i scener med karaktärer som är i en mörk omgivning med en karaktärs ansikte upplyst, kommer bilden ibland att "blöda" in i nästa på redigeringen, nästan som att den bleknar i den snarare än att vara en hård redigering. det här är väldigt snabbt, ungefär 1/a hundred av en sekund.

jag har använt standardbildinställningen på min 6-åriga 1080p sony-enhet ganska länge, med några ändringar i vissa inställningar. jag gillar utseendet på färger och sådant i den inställningen. jag försökte inställningarna cinema pro och cinema home, och det verkar som om det inte riktigt blöder igenom, eller kanske är det svårare att urskilja. så jag undrar om det är den standardinställningen som är problemet eller ett större problem.

vet någon vad som kan orsaka detta, inklusive vilken inställning som styr sådant? tack!


bruzehual
jag är inte säker på om detta är nåwere given som har hänt och jag har bara märkt det, eller om det är ett problem med min tv -apparat eller inställningar. jag har bara verifierat det som ett nummer på två skivor hittills, av en slump från samma regissör: blue velvet och twin peaks: fireplace walk with me; måste kolla in mer. jag har upptäckt att i scener med karaktärer som är i en mörk omgivning med en karaktärs ansikte upplyst, kommer bilden ibland att "blöda" in i nästa på redigeringen, nästan som att den bleknar i den snarare än att vara en hård redigering. det här är väldigt snabbt, ungefär 1/a hundred av en sekund.

jag har använt standardbildinställningen på min 6-åriga 1080p sony-enhet ganska länge, med några ändringar i vissa inställningar. jag gillar utseendet på färger och sådant i den inställningen. jag försökte inställningarna cinema pro och cinema home, och det verkar som om det inte riktigt blöder igenom, eller kanske är det svårare att urskilja. så jag undrar om det är den standardinställningen som är problemet eller ett större problem.

vet någon vad som kan orsaka detta, inklusive vilken inställning som styr sådant? tack!


ISUE GOT SOLVED
8 inlägg
för i svar på bruzehuals inlägg
8 inlägg
jag är inte säker på om detta är nåwere given som har hänt och jag har bara märkt det, eller om det är ett problem med min tv -apparat eller inställningar. jag har bara verifierat det som ett nummer på två skivor hittills, av en slump från samma regissör: blue velvet och twin peaks: fireplace walk with me; måste kolla in mer. jag har upptäckt att i scener med karaktärer som är i en mörk omgivning med en karaktärs ansikte upplyst, kommer bild https://routerlogin.uno/ en ibland a https://19216801.onl/ tt "blöda" in i nästa på redigeringen, nästan som att den bleknar i den snarare än att vara en hård redigering. det här är väldigt snabbt, ungefär 1/a hundred av en sekund.

jag har använt standardbildinställningen på min 6-åriga 1080p sony-enhet ganska länge, med några ändringar i vissa inställningar. jag gillar utseendet på färger och sådant i den inställningen. jag försökte inställningarna cinema pro och cinema home, och det verkar som om det inte riktigt blöder igenom, eller kanske är det svårare att urskilja. så jag undrar om det är den standardinställningen som är problemet eller ett större problem.

vet någon vad som kan orsaka detta, inklusive vilken inställning som styr sådant? tack!
bruzehual
jag är inte säker på om detta är nåwere given som har hänt och jag har bara märkt det, eller om det är ett problem med min tv -apparat eller inställningar. jag har bara verifierat det som ett nummer på två skivor hittills, av en slump från samma regissör: blue velvet och twin peaks: fireplace walk with me; måste kolla in mer. jag har upptäckt att i scener med karaktärer som är i en mörk omgivning med en karaktärs ansikte upplyst, kommer bilden ibland att "blöda" in i nästa på redigeringen, nästan som att den bleknar i den snarare än att vara en hård redigering. det här är väldigt snabbt, ungefär 1/a hundred av en sekund.

jag har använt standardbildinställningen på min 6-åriga 1080p sony-enhet ganska länge, med några ändringar i vissa inställningar. jag gillar utseendet på färger och sådant i den inställningen. jag försökte inställningarna cinema pro och cinema home, och det verkar som om det inte riktigt blöder igenom, eller kanske är det svårare att urskilja. så jag undrar om det är den standardinställningen som är problemet eller ett större problem.

vet någon vad som kan orsaka detta, inklusive vilken inställning som styr sådant? tack!


bruzehual
jag är inte säker på om detta är nåwere given som har hänt och jag har bara märkt det, eller om det är ett problem med min tv -apparat eller inställningar. jag har bara verifierat det som ett nummer på två skivor hittills, av en slump från samma regissör: blue velvet och twin peaks: fireplace walk with me; måste kolla in mer. jag har upptäckt att i scener med karaktärer som är i en mörk omgivning med en karaktärs ansikte upplyst, kommer bilden ibland att "blöda" in i nästa på redigeringen, nästan som att den bleknar i den snarare än att vara en hård redigering. det här är väldigt snabbt, ungefär 1/a hundred av en sekund.

jag har använt standardbildinställningen på min 6-åriga 1080p sony-enhet ganska länge, med några ändringar i vissa inställningar. jag gillar utseendet på färger och sådant i den inställningen. jag försökte inställningarna cinema pro och cinema home, och det verkar som om det inte riktigt blöder igenom, eller kanske är det svårare att urskilja. så jag undrar om det är den standardinställningen som är problemet eller ett större problem.

vet någon vad som kan orsaka detta, inklusive vilken inställning som styr sådant? tack!


bruzehual
jag är inte säker på om detta är nåwere given som har hänt och jag har bara märkt det, eller om det är ett problem med min tv -apparat eller inställningar. jag har bara verifierat det som ett nummer på två skivor hittills, av en slump från samma regissör: blue velvet och twin peaks: fireplace walk with me; måste kolla in mer. jag har upptäckt att i scener med karaktärer som är i en mörk omgivning med en karaktärs ansikte upplyst, kommer bilden ibland att "blöda" in i nästa på redigeringen, nästan som att den bleknar i den snarare än att vara en hård redigering. det här är väldigt snabbt, ungefär 1/a hundred av en sekund.

jag har använt standardbildinställningen på min 6-åriga 1080p sony-enhet ganska länge, med några ändringar i vissa inställningar. jag gillar utseendet på färger och sådant i den inställningen. jag försökte inställningarna cinema pro och cinema home, och det verkar som om det inte riktigt blöder igenom, eller kanske är det svårare att urskilja. så jag undrar om det är den standardinställningen som är problemet eller ett större problem.

vet någon vad som kan orsaka detta, inklusive vilken inställning som styr sådant? tack!


ISUE GOT SOLVED
Du måste logga in för att kunna skriva i tråden. Att skapa ett konto är gratis och går blixtsnabbt. Logga in för att svara i tråden