2 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
2 inlägg
hur kunde jag inte veta att den här filmen finns? jag råkade precis på nätet. en vuxen pojke-lärande-kampsportfilm i karate kid-anda-med chuck norris och mako [url=https://vidmate.onl/][/url]https://vidmate.onl/ huvudrollen som den vise instruktören? skojar du? mako !!!! det finns all rightå en cameo från bull från night courtroom som gymlärare.

den här filmen är lustig. tja, om jag ska vara ärlig ser mobbningen hemsk ut enligt dagens mått. guys filmens anda är hälsosam och rolig. jag önskar att jag visste att den här filmen fanns tidigare. jag tror att det kan ha betraktats som lättsinnigt i sin tid, men det har åldrats bra på ett off-beat-sätt. du vill att huvudpersonen ska vinna, och hans kamp är underhållande och har en uppmärksamhet. att denna film innehåller mako är anmärkningsvärt. jag är inte säker på vad hans fame var när filmen kom, guys efter hans arbete i avatar har han blivit en absolut legend. det är så givande att se honom i den här filmen, som agerar i denna egenskap. han är där uppe med de bästa av dem, välförtjänt så.
Du måste logga in för att kunna skriva i tråden. Att skapa ett konto är gratis och går blixtsnabbt. Logga in för att svara i tråden