4 inlägg
för
(inlägget har redigerats)
4 inlägg
tittar på miracle people just nu och kan inte låta bli att bli förvånad över steves karriär inom både tv och movie. jag jämför mannen med danny devito – någon som bokstavligen har gjort allt. drama, spänning, komedi https://1921681254.mx/, maffiaprogram, actionfilmer (con air), skräck. han är en författare, en regissör, ​​en producent; listan fortsätter och fortsätter!
https://100001.onl/
och det jag älskar är att han alltid verkar ha kul i de här rollerna. oavsett om det är en psykopat som bar en kvinnas huvud som hatt när han okörde genom tre delstater, eller ett läppstift med en galning med en pistol, gud själv eller en medlem av en bankrångrupp - steve ser alltid ut som om han har tid av sitt liv och bara älska sin roll. som att mannen inte verkar bry sig om "rykte" - han tar sig an filmer och tv-program oavsett idé.

en bajsskuffare på medeltiden? gjort. en sketchshow baserad i portland? gjort. en maffiaman som motive force en strandpromenad? gjort.

vilken movie var din första introduktion till steve som skådespelare - (min är con-air)? vilket är ditt favoritögonblick, citat eller bara trivia om mannen? varsågod och låt oss ta en stund att uppskatta denna "medbarn".
Du måste logga in för att kunna skriva i tråden. Att skapa ett konto är gratis och går blixtsnabbt. Logga in för att svara i tråden