Nyheter, TeeVee

"The Americans" får en tredje säsong

Publicerad 16 april 2014 kl. 19:00

FX:s kritikerhyllade thrillerserie med Keri Russell och Matthew Rhys, har förnyats med en säsong till.

Redan förra veckan antydde VD:n för FX, John Landgraf,  att en tredje säsong var på gång, men det är först nu som det offentliga beskedet kommit och det lyder: det blir en omgång till av "The Americans", bestående av 13 delar.

- "The Americans" fortsätter vara en av de bästa serierna i TV, säger FX:s innehållsansvarige Eric Schrier i ett pressutskick angående beslutet, som Deadline rapporterar om.

» Fortsätt läsa...
Nyheter

Will Ferrell och John C. Reilly kan bli "Border Guards"

Publicerad 16 april 2014 kl. 17:00

Regissören bakom "Anchorman" och "Step Brothers" vill återförenas med komikerna.

Will Ferrell har både skräckkomedin "Devil's Night" och tenniskomedin "Match Maker" på sin späckade att-göra-lista. Men det hindrar inte honom från att anmäla sitt intresse för ytterligare skojiga historier. Ett av dem är nu "Border Guards" där Ferrell och John C. Reilly kan återförenas i roller som, just det, gränsvakter.

» Fortsätt läsa...
Av: Alexander Dunerforsalexander@moviezine.se
Nyheter, TeeVee

Rebooten av "Heroes" får en digital prequel

Publicerad 16 april 2014 kl. 16:00

Samtidigt med nyversionen av NBC:s framgångsrika sci-fi-saga kommer även en webbserie att släppas.

"Heroes Reborn: Digital Series" heter denna nätprequel.

- Vi har glädjen att återigen få jobba med några av topproducenterna i Hollywood för att producera nytt innehåll som kommer att engagera fansen än mer, säger Robert Hayes, vice VD för digitalt innehåll på NBC i ett pressmeddelande Digital Spy tagit del av.

» Fortsätt läsa...
Av: Anna Thunman Sköldanna@moviezine.se
Nyheter

Filmmixern #133: Hey Joe

Publicerad 16 april 2014 kl. 14:00

Vi tar en paus från alla blockbusters och kollar denna vecka istället närmare på David Gordon Greens sydstatsdrama "Joe" med Nicolas Cage.

Dessutom analyserar vi trailern till "Teenage Mutant Ninja Turtles" och tar en titt på Hayao Miyazakis sista film "Det blåser upp en vind".

Lyssna på veckans podcast nedan (eller i nytt fönster):

» Fortsätt läsa...
Av: Patrik Linderholmpatrik.linderholm@moviezine.se
Skrivet i: Nyheter
Nyheter, TeeVee

Joffreys bröllop slog alla tidigare piratrekord

Publicerad 16 april 2014 kl. 12:00

Veckans "Game of Thrones", med det kungliga giftermålet, var det mest piratkopierade avsnittet någonsin.

Alla ville veta vad ännu ett bröllop i "Game of Thrones" skulle innebära, särskilt som det satte den sadistiske pojkkungen Joffrey (Jack Gleeson) i centrum. En rollfigur som folk älskar att hata. Därför blev det rusning till fildelarforumen och nedladdningen av "The Lion and the Rose", som avsnittet hette, nådde nya illegala höjder.

Enligt piratnyhetssajten TorrentFreak, vars uppgifter EW har tagit del av, laddade 1,5 miljoner människor ner avsnittet under den första dagen och nästan 200 000 av dessa delade en och samma fil.

» Fortsätt läsa...
Av: Anna Thunman Sköldanna@moviezine.se
Nyheter

Mark Millars "Superior" blir film

Publicerad 16 april 2014 kl. 11:00

"Kick-Ass"-regissören Matthew Vaughn kommer att producera superhjältefilmen.

Mark Millar som redan har fått flera av sina serietidningar filmatiserade ("Wanted", "Kick-Ass" och "The Secret Service") har ytterligare en på väg till bioduken. Det är "Superior", vars filmrättigheter har köpts upp av Studion Fox, enligt Hollywood Reporter.

Historien handlar om en ung pojke som lider av MS (Multipel Skleros). Han får en önskan uppfylld av en utomjordisk apa och förvandlas till hans favoritsuperhjälte, en Superman-liknande karaktär som heter Superior. Så småningom får han reda på att apan är en demon från helvetet och ställs inför valet att ta tillbaka sin sjuka kropp eller sälja sin själ till djävulen.

Fox håller nu på med att hitta en lämplig manusförfattare till filmen. Närmast får vi se Mark Millars "The Secret Service" som får premiär i oktober.

Av: Mats Karlssonmats@moviezine.se
Skrivet i: Nyheter
Nyheter

Paul Walkers bröder tar över i "Fast & Furious 7"

Publicerad 16 april 2014 kl. 08:00

Caleb och Cody Walker ser till att actionfilmen blir klar i tid.

Det började som ett galet rykte men visar sig nu vara alldeles sant: Paul Walkers bröder räddar inspelningen av "Fast & Furious 7".

Ett meddelande till fansen bekräftar att Caleb och Cody Walker kommer att hjälpa till med att färdigställa filmen, efter deras storebror Pauls död i november 2013:

» Fortsätt läsa...
Av: Alexander Dunerforsalexander@moviezine.se
Nyheter

"V/H/S"-regissör kan göra "Friday the 13th"

Publicerad 15 april 2014 kl. 22:00

David Bruckner är i förhandlingar om att regissera nästa skräckinjagande del i franchisen.

Det som var tänkt att bli en uppföljare till nyversionen av "Friday the 13th" är nu en reboot och nu har man kanske hittat en regissör till jobbet. Det är "V/H/S"-regissören David Bruckner som uppvaktas att ta jobbet, rapporterar The Wrap.

Filmen från 2009 regisserades av Marcus Nispel som spelade in 91 miljoner dollar, men tack vare den låga budgeten på 19 miljoner hittade man en anledning till ett nytt försök. Om förhandlingarna går i lås med David Bruckner får vi regissörens resultat under 2015.