Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 januari 2021 | 16:10

Trailer: "Alla utom vi" kan bli en av årets bästa svenska tv-serier

Den nya svenska tv-serien, med Björn Gustafsson och Alba August i huvudrollerna, får premiär hos discovery+ i början av februari.
I den första säsongen av "Alla utom vi" så får vi följa paret Hilma (Alba August) och Ola (Björn Gustafsson), som desperat försöker att bli gravida... men utan framgång. I en värld där alla tycks kunna bli gravida hur enkelt som helst, eller inte ens uppskattar sina egna ungar... så betyder det att paret därför hamnar i en och annan pinsam och känslomässig situation under säsongens gång.
 
Efter att ha fått förhandstitta på mer än halva säsongen så kan jag redan nu avslöja att både Gustafsson och August stundtals bjuder på ett fantastiskt gripande skådespel. Serien passar in i samma dramakomedi-mall som "Älska mig" (det är för övrigt Warner Bros som producerar båda dessa serier), där skådespelarna klarar av att hoppa mellan både skratt och gråt i samma scen på ett effektivt sätt.
 
Året har visserligen bara börjat, men "Alla utom vi" kommer sannolikt finnas med bland de bästa nya svenska tv-serierna när 2021 ska summeras. En längre recension släpps i samband med premiären när vi har sett hela säsongen.
 
 
Erik "Jerka" Johansson ("Helt perfekt", "Bonusfamiljen") debuterar också som regissör för seriens samtliga avsnitt, han har även adapterat manuset tillsammans med Sebastian Johansson. Utöver August och Gustafsson i huvudrollerna så dyker även Edvin Törnblom, Adam Lundgren, Malin Cederbladh, Christopher Wagelin, Celie Sparre och Göran Ragnerstam upp framför kameran under säsongen. Serien är baserad på den kanadensiska tv-serien "How to buy a baby".
 
Premiären är satt till den 12 februari, då seriens första avsnitt släpps på discovery+. 
 

Läs också: Nya streamingtjänsten Discovery+ lanseras 2021

 
Kommer du att ge "Alla utom vi" en chans i februari? Kommentera gärna nedan!
| 22 januari 2021 16:10 |