Film

Skribent

Alexander Kardelo

16 maj 2024 | 19:00

Trailerpremiär: Hajpade boken ”Det slutar med oss” blir film i sommar

Blake Lively är fångad i en destruktiv relation.
”Det slutar med oss” (”It Ends With Us”) är titeln på Colleen Hoovers bok som blivit något av ett fenomen på TikTok. Nu är frågan om alla fans och läsare kommer dyka upp när filmadaptionen släpps på bio i sommar?
 
Det hoppas iallafall Blake Lively som spelar Lily Bloom, och Justin Baldoni ("Five Feet Apart") som både spelar pojkvännen Ryle och regisserar filmen.
 
Historien följer en kvinna som blir förälskad i en kirurg. Men när hon får se hans våldsamma sidor blir hon påmind om sin egna traumatiska barndom. Då kommer också gamla kärleken Atlas in i hennes liv igen, för att göra saken mer komplicerad.
 
Valet av Blake Lively till huvudrollen har gjort en del fans missnöjda. Skådespelerskan är 36 medan Lily är 23 år gammal i boken. Författaren Colleen Hoover låter iallafall nöjd:
 
- Det finns inga ord för att beskriva hennes otroliga talang. Blake Lively blev Lily Bloom på ett sätt som överträffade alla mina förväntningar, säger hon till People. Jag skrev karaktären med en hyfsat klar bild i min skalle, men Blakes tolkning adderade så mycket mer djup och komplexitet.
 
"Det slutar med oss" får svensk premiär 7 augusti.
 
| 16 maj 2024 19:00 |