Film

Skribent

Viktor Eriksson

10 maj 2024 | 21:30

“The Legend of Zelda”-regissören erkänner att han känner pressen från fansen

"Jag tar in det och sedan släpper jag det för det går inte att tänka på det när du fattar tusen beslut om dagen."
Wes Ball är just nu aktuell med “Kingdom of the Planet of the Apes”, som är den tionde filmen i “Apornas planet”-serien. Efter det väntar nästa projekt för regissören som är något så ovanligt som ett älskat varumärke som ännu inte filmatiseras, “The Legend of Zelda”. I en ny intervju med Variety säger Wes Ball att han definitivt känner pressen inför detta.
 
– Jag kan inte säga så mycket om projektet, men “Zelda” är så viktigt för mig. Det är på samma nivå som “Star Wars” för mig när det kommer till saker som formade min barndom.
 
– Det är typ en av de sista kulturella egendomarna som skriker efter att få bli långfilm. Men vi får se vad som händer. Jag fick ett smakprov på fans förväntningar när jag gjorde “Maze Runner”-filmerna. Det var en mindre skara fans men de var väldigt passionerade och de lät mig vet när de tyckte att något blev fel.
 
Att hantera fans förväntningar säger han också togs till nästa nivå i och med “Kingdom of the Planet of the Apes” som nyligen hade en trilogi med mycket omtyckta filmer. 
 
– Jag tar in det och sedan släpper jag det för det går inte att tänka på det när du fattar tusen beslut om dagen. Du tar in det och förhoppningsvis fattar du bra beslut på vägen bland de tusentals val du gör. Jag räknar mig själv som ett enormt fan och jag litar på det samtidigt som vi går vidare och jag hoppas att det kommer linjera med vad andra vill se.
 
Vad vill du se och absolut inte se i "The Legend of Zelda"-filmen? 
| 10 maj 2024 21:30 |