Film

Skribent

Viktor Eriksson

13 maj 2024 | 19:30

Ryan Gosling avslöjar första gången han fick en autograf av en skådespelare

“Det var en av de bästa skådespelarinsatserna jag sett och det är det fortfarande.”
Ryan Gosling, just nu aktuell med “The Fall Guy”, är numer en av Hollywoods största skådespelare. Men en gång i tiden var det istället han som hoppades på att få autografer från sina idoler. I en ny intervju med “The Late Show with Stephen Colbert” berättar skådespelaren vilken som var den allra första autografen han lyckades få.
 
– Den första personen jag frågade var The Ultimate Warrior, och han sa “Nej”. Men den första personen som gav mig en autograf var Angela Bassett, säger Ryan Gosling.
 
Det hela ska dessutom ha skett på en biograf.
 
– Jag var 13 år och jag hade precis sett “What's Love Got to Do with It” och det var en av de bästa skådespelarinsatserna jag sett. Och det är det fortfarande.
 
Filmen “Tina – What's Love Got to Do with It” handlar om artisten Tina Turners liv med hennes dåvarande make och samarbetspartner Ike Turner som vid upprepade tillfällen misshandlade henne i deras relation. Filmen hade premiär 1993 och var en stor hit som såg till att både Angela Bassett, som spelade Tina Turner, och Laurence Fishburne, som spelade Ike Turner, blev Oscarsnominerade för sina rollinsatser.
 
Vem fick du din första autograf från? 
 
| 13 maj 2024 19:30 |