Film

Skribent

Alexander Svensson

19 april 2024 | 18:36

Keanu Reeves + Ruben Östlund = sant? "Matrix"-stjärnan aktuell för Östlunds nästa film

Ruben Östlund har siktet inställd på en av Hollywoods mest älskade skådisar för en roll i "The Entertainment System is Down".
Ruben Östlund satsar på en stor stjärna till sin nästa film. Enligt Variety är nämligen ingen mindre än Keanu Reeves aktuell för att göra en roll i Östlunds kommande “The Entertainment System is Down”.
 
“The Entertainment System is Down” ska, enligt tidigare uttalanden från Östlund, handla om vad som händer när passagerarna på ett flygplan mitt under en långresa helt plötsligt ställs inför att underhållningen ombord inte fungerar, och därmed måste genomlida timmar inlåsta uppe i ett plan utan något artificiellt sätt att spendera tiden på.
 
Östlund är ju inte den som brukar vända sig till stora Hollywoodstjärnor när han gör filmer (undantaget är väl Woody Harrelson, som hade en biroll i “Triangle of Sadness”), så att han nu har Keanu Reeves i sikte är överraskande, men väldigt spännande. Förhoppningsvis skriver Reeves på, så att vi får se honom i Östlunds regi.
 
Det ska dock nämnas att Ruben Östlund tidigare faktiskt uttryckt intresse för att jobba med just Keanu Reeves. Han nämnde honom, "Dune"-aktuelle Austin Butler och tyske skådisräven Daniel Bruhl som tre namn han var intresserade av att jobba med. Så om han nu jobbar utifrån den önskelistan så kan vi kanske hålla tummarna för Butler och Bruhl också?
 
Vad tror du om kombon Ruben Östlund + Keanu Reeves? En “match made in heaven” eller något du helst vill slippa?
| 19 april 2024 18:36 |