Spel

Skribent

Viktor Eriksson

20 maj 2024 | 20:00

Take-Two-chefen: ”Grand Theft Auto VI” liknar inte något annat

Utgivaren Take-Two säger sig vara “mycket säkra” på att spelet kommer att kunna släppas under hösten 2025.
Trots tidigare rykten om en potentiell försening meddelade spelutgivaren Take-Two nyligen att de kommer att släppa Rockstar Games efterlängtade spel ”Grand Theft Auto VI” någon gång under hösten 2025.
 
I en ny intervju med CNBC fick Take-Two:s VD, Strauss Zelnick, frågan om när känner sig säkra på att ett spel är redo att släppas.
 
– Det finns element som du kan mäta, exempelvis antalet buggar i ett spel. Alla kommer att se till så det finns så få buggar som möjligt. Men vad gäller en extraordinär titel, som har extraordinära förväntningar på sig, så handlar det inte riktigt om buggar. Det handlar om att skapa en upplevelse som ingen sett tidigare och Rockstar Games strävar efter perfektion i det de gör. Perfektion är sannerligen svårt att mäta, det är mer subjektivt än objektivt.
 
Strauss Zelnick fick blev också tillfrågad gällande hur säkra Take-Two verkligen är på att spelet kommer att kunna släppas hösten 2025.
 
– Det sker just nu förseningar i industrin och vi är inte immuna gällande det, men vi smalnade av tajimingen för vi är mycket säkra på den.
 
 
| 20 maj 2024 20:00 |