Serie

Skribent

MovieZine

14 maj 2024 | 20:20

Ännu en smygtitt på ”Sagan om ringen: Maktens ringar” och episka säsong 2

Om trailern inte övertygade dig - se nya bakom-kulisserna-videon!
Tidigare idag släpptes den första teaser-trailern till ”Sagan om ringen: Maktens ringar” med löfte om en mörkare säsong 2. Sauron har klivit fram ur skuggorna och ondskan reser sig i Midgård.
 
Amazon känner sig generösa för ikväll släpper de också en bakom-film. Här får vi en närmare titt på vad som verkligen kan bli en episk säsong. Flera av skådespelarna som Morfydd Clark (Galadriel) och Charlie Vickers (Sauron) berättar om vad för äventyr som väntar.
 
 

Det här ska ”Maktens ringar” säsong 2 handla om

 
I den nya säsongen av "Maktens Ringar" har Sauron återvänt. Utdriven av Galadriel, och utan armé eller allierade, måste Sauron lita på sin egen skicklighet för att återuppbygga sin styrka och se över skapandet av Maktens Ringar, som låter honom förbinda alla människor i Midgård under sin ondskefulla vilja.
 
Nu kastas de sårbara karaktärerna in i ett växande mörker, vilket tvingar var och en att hitta sin plats i en värld som förs allt närmare gränsen till katastrof. Alver och dvärgar, orcher och människor, trollkarlar och Harfoots… när vänskaper spänns åt allt mer och kungariken börjar splittras, kämpar de goda krafterna för att hålla kvar i det som betyder allra mest … varandra.
 
Prime Video meddelade även att säsong två kommer att ha global premiär torsdagen den 29 augusti. Streama den första säsongen av "Maktens ringar" på primevideo.com.
 
| 14 maj 2024 20:20 |