Serie

Skribent

MovieZine

17 januari 2021 | 12:30

Streama alla säsonger av "Dawson's Creek" - nu på Netflix

Den klassiska 90-talsserien är tillbaka!
Varje generation har sina ungdomssåpor. Vissa lärde sig allt om kärlek och krossade hjärtan från ”Mitt så kallade liv”, för andra är det ”Skam” och ”Riverdale”.

Om du var tonåring runt millennieskiftet är chansen stor att du slukade intrigerna och relationsdramat i ”Dawson’s Creek”. Den populära serien skapades av Kevin Williamson, manusförfattaren bakom ”Scream”, och sändes i sex säsonger mellan år 1998 och 2003. Det var också här som Michelle Williams, Katie Holmes, Joshua Jackson och James van der Beek fick sina genombrott.
 
"Dawson's Creek" följer en grupp nära vänner från Capeside, en liten amerikansk stad, från starten av high school till de två första åren i college. Filmfantasten Dawson, Joey, Jen, Pacey och syskonen Jack och Andie McPhee ser sin vänskap förändras genom åren.

För dig som känner dig nostalgisk eller vill upptäcka en av tidernas bästa ungdomsserier, har vi goda nyheter. Den här veckan släpptes samtliga säsonger och avsnitt av ”Dawson’s Creek” på Netflix. Det är totalt 128 avsnitt - missa inte om du är svag för high school-drama och småstadsromantik!
| 17 januari 2021 12:30 |