Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

18 maj 2024 | 21:35

Första bilden från "Peter Pan's Neverland Nightmare" visar en vanställd Peter Pan

Peter Pan står på tur.
Teamet bakom "Winnie-the-Pooh: Blood and Honey" fortsätter med att förvandla gulliga och älskade barnkaraktärer till sjuka, morbida skapelser. Nu har första bilden från "Peter Pan's Neverland Nightmare" släppts och allt är i sin ordning. Där syns Martin Portlock som spelar en ond och vanställd version av karaktären som garanterat kommer uppröra en och annan biobesökare. 
 
Large b80e02dee9e84895209d6c461f7e18e6 peter panPeter Pan ser allt annat än snäll ut. 
 
Handlingen följer Wendy Darling (Wendy Lena) som försöker rädda sin bror Michael undan klorna på en ond Peter Pan. Under tiden stöter hon på Tinkerbell som i denna version tar heroin i tron om att det är magiskt stoft (!!). Rhys Frake-Waterfield som startade trenden med "Winnie-the-Pooh: Blood and Honey" producerar medan Scott Chambers regisserar och skriver filmen, skriver Variety
 
Filmen spelas in i Storbritannien och tanken är att den ska ha premiär lagom till Halloween. Skräckfilmen är en del av den så kallade "Poohniverse" där älskade barndomsfigurer förvandlas till trasiga och blodtörstiga karaktärer. 2025 börjar "Poohniverse: Monsters Assemble" spelas in där Puh, Peter Pan, Pinocchio, Bambi och flertalet andra barndomskaraktärer samlas för barnförbjudna lekar. 
 
Vad tror du om "Peter Pan's Neverland Nightmare"? Kommentera gärna. 
| 18 maj 2024 21:35 |