Spel

Skribent

Viktor Eriksson

28 mars 2024 | 18:30

Nostalgi! "Spyro 4" uppges vara under utveckling

Spelet ska utvecklas av Toys for Bob som också gjorde hyllade “Spyro Reignited Trilogy”.
Barn av sena 90-talet, gör er beredda. Nu säger Canadian Guy Eh att “Spyro 4” verkar vara under utveckling. Den vanligtvis pålitliga insidern har tidigare gjort flera avslöjanden gällande både “Crash Bandicoot”- och “Spyro the Dragon”-serien.
 
Som om inte det var nog ska utvecklingen hanteras av Toys for Bob, som tidigare gjort den hyllade remaken av de tre originalspelen, “Spyro Reignited Trilogy”, samt “Crash Bandicoot N. Sane Trilogy” och “Crash Bandicoot 4: It’s About Time”.
 
Utvecklingen av “Spyro 4” uppges ha varit igång sedan i januari 2024. Just nu är det okänt när spelet kan komma att släppas. Toys for Bob har själva inte kommenterat uppgifterna.
 
De tre ursprungliga “Spyro the Dragon”-spelen utvecklades av Insomniac Games och släpptes 1998, 1999 och 2000 till Playstation. Plattformsserien har sedan dess haft en reboot med “The Legend of of Spyro” och en oerhört populär spinoffen i “Skylanders”. Det senaste "Spyro"-spelet som släpptes var just “Spyro Reignited Trilogy” som kom 2018. 
 
| 28 mars 2024 18:30 |