Serie

Skribent

Andreas Samuelson

15 september 2022 | 08:00

Chucky tillbaka i andra säsongens trailer

Spana in förhandstitten på när TV-serien om mördardockan och hans vänner får en andra säsong.
Efter en rad uppföljare efter originalfilmen ”Den onda dockan” så gjorde Chucky sin TV-debut i en TV-serie häromåret. Serien, skapad av Don Mancini (som varit involverad i franchisen sedan starten), följde den psykotiska mördardockan när den började terrorisera några tonåringar i en småstad.
 
Första säsongen, som återförenade flera skådespelare från filmerna inklusive Brad Dourif som Chuckys röst, var oväntat sevärd och väl mottagen. Nu är det alltså dags för runda två och återigen är det Mancini som håller i spakarna.
 
Överlevande trion Jake (Zackary Arthur), Devon (Björgvin Arnarson) och Lexy (Alyvia Alyn Lind) skickas nu till en katolsk skola men det tar inte lång tid innan Chucky hinner ikapp. Vi återser även Chuckys ex-flickvän Tiffany (Jennifer Tilly), dennes käraste Nica (Fiona Dourif) och andra bekanta ansikten.
 
Det ser ut att återigen bli ett kul, vilt äventyr doppat i blod där Chucky löper amok i den katolska omgivningen bland nunnor och präster. En bonus för fans av Tilly är att både Gina Gershon och Joe Pantoliano, hennes motspelare från ”Bound”, samt systern och 1980-talsikonen Meg Tilly alla har gästroller.
 
Säsong 2 har amerikansk premiär den 25 oktober.
 
Se trailern här:
 
| 15 september 2022 08:00 |