Serie

Skribent

Alexander Svensson

13 maj 2024 | 18:00

Carrie-Anne Moss spelar skurk i andra säsongen av Schwarzeneggers spionserie

Trinity tar sig an Terminator i andra säsongen av Netflix framgångsrika actionkomedi.
En av förra årets hits från Netflix var actionserien “Fubarmed Arnold Schwarzenegger i huvudrollen. Den följer Arnold som Luke Brunner, en agent var verksamhet är så hemlig att inte ens hans familj känner till vad han egentligen pysslar med. Allt går som smort, fram tills han på sitt sista uppdrag innan pensionen får veta att hans dotter Emma (Monica Barbaro, “Top Gun: Maverick”), även hon är precis lika hemlig agent för samma organisation.
 
Säsong 1 av “Fubar” fokuserade på kemin mellan Arnold och Barbaro och den komiska potentialen i att en far och dotter som egentligen inte alls kommer överens tvingas ge sig ut på livsfarliga spionuppdrag ihop. Trots ljummna recensioner var det en tittarsuccé, och en andra säsong beställdes. Sedan dess har det dock varit tyst, fram tills idag.
 
Arnold Schwazenegger och Monica Barbaro återvänder bägge två i den andra säsongen av "Fubar".
 
Nu har vi nämligen fått veta att ingen mindre än Carrie-Anne Moss hoppar på den andra säsongen av “Fubar”. Moss är såklart allra mest känd för sin roll som Trinity i samtliga “Matrix”-filmer. Hon är också om några veckor aktuell i en viss galax långt, långt borta då hon har en roll som jedimästare i kommande “Star Wars”-serien “The Acolyte”.
 
I “Fubar” kommer Moss att göra rollen som Greta Nelso, en före detta spion från Östtyskland som har “passionerad” historia med Luke Brunner. Nu är hon tillbaka, och hotar att förstöra inte bara världen utan även Lukes liv. Med andra ord ser det ut som att “Fubar” har hittat sin nya skurk.
 
Säsong 2 av “Fubar” har ännu inget premiärdatum.
| 13 maj 2024 18:00 |